Jump to content

tihomirv

Članovi
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tihomirv

 • Birthday 08/07/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pbase.com/v_tihomir

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Tihomir Vujnovic
 1. Ostali su sve rekli a ja samo da dodam da je kloniranje tetovaze uradjeno prilicno lose.
 2. Za vreme koji si potrosio na pisanje ovog posta mogao si barem 5x sve da probas.
 3. Vrlo duhovito. Posta je ipak organizovan sistem tako da verovatno neko vodi evidenciju vracenih posiljaka.
 4. Ako je posiljka stvarno vracena to se upisuje u onu svesku gde inace potpisujes da se primio. Ako nije preporuceno tj. ne treba da se potpisuje kada se podize, onda ne znam kakva je procedura ali verovatno bi trebalo negde da postoji neki trag. Meni se cini da je to neko ukrao, da li ovde ili negde drugde nije toliko bitno. Mada prodavac koji salje nakit bez trackinga je krajnje neozbiljan.
 5. Mislim da te malo z... Kako mozes da dokazes da NISI primio? Valjda bi prodavac trebao da dokazuje da JESI primio. A ako salje bez tracking broja to je njegov problem.
 6. Svrljas po pogresnom gradu posto devojka nije iz Zajecara.
 7. Da je slab ne bi mu pomogao nikakav FEC. Podekspozicija je posledica Canonovog ETTL algoritma kada se koristi odbijeno svetlo.
 8. Ako ti je cilj da budes prepoznatiljiv po losim fotografijama onda mi se cini da si uspeo u potpunosti.
 9. Na sajtu poste mogu da se prate samo medjunarodne posiljke ciji tracking brojevi pocinju sa R (preporuceno pismo), C (paket) i E (EMS posiljka). Mozda ima jos nesto ali ne pada mi sad na pamet. Posiljke iz USA koje pocinju sa L, samo brojem itd. ne mogu da se prate kada izadju iz USA. Isto tako stanje na sajtu se ne azurira uvek na vreme tako da posiljka moze danima da bude isporucena a da je jos nema na sajtu.
 10. Bolja su oba od starog mada je primerak 1 nesto losiji i bas se vidi na 70 mm. Mozda su zeznuli stvar kod testiranja a moze je opet stara prica sa varijacijama od primerka do primerka.
 11. ^ Pogledaj razliku izmedju primeraka 1 i 2 na 70mm.
 12. Koliko ja znam, knjige od Hedgecoa na S/H jeziku objavila je samo Mladost iz Zagreba, krajem 70-ih godina. Ima ih relativno cesto po antikvarnicama. Novih izdanja na engleskom bilo je u knjizarama Mamut (ili kako se vec sad zove) i Plato.
 13. Gde vi vidite da 6D ima Touch Screen?
 14. Malo je zabrinjavajuce da ima vidljivih razlika izmedju primeraka. Mozda nije toliko izrazeno u praksi ali moze da znaci da ce biti potrebno birati onaj koji valja (kao i kod starog 24-70).
 15. Nisam mislio konkretno na tebe nego ne sve koji kace slike na forum. Anonimno ocenjivanje je za sada dopusteno pravilima foruma i kome to smeta bolje da ne kaci slike.
×
×
 • Create New...