Jump to content

deshacam

Članovi
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About deshacam

 • Birthday 07/20/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  DeshaCAM
 1. Potreban iskusan retušer za obradu fotografija za stock, i unosenje kljucnih reci. Uglavnom bi se radila kolor korekcija, levelsi, kontrast ... Pratile bi se tematske aktuelnosti i trendovi u obradi sa renomiranih stock sajtova. Javite se sa predlozima, referencama, portfolijom, okvirnom cenom ... deshacam@gmail.com Pozdrav i svako dobro!
 2. Ако ти није тешко, постави директан линк.
 3. Опа, ово постало гуглзона :-) ... укуцаш термин "жаргон" и добијеш експресан одговор. Свака част, напредујемо.
 4. (острашћеност) Духовитост у покушају, али сасвим довољна за лавину која следи. Ово се зове ствар укуса ... мало касније ће се и мало релевантнији сликачи сложити да су радови ипак добри до врхунски. А не видимо даљу дискусију у том правцу по мени валидну за форум и тему, возимо у правцу вица, сатире, карикатуре, шале, смешних догађаја из живота ... фале само линкови за смешни кућни видео. (острашћеност) ... е баш претерују, чуо сам да је могуће жалити се управи водовода ... Никада свој коментар нисам спустио на лични ниво, али ово лицемерје је направило
 5. http://bushwickdaily.wpengine.netdna-cdn.c.../red-carpet.jpg http://interestingmarketingtidbits.com/wp-.../Red-carpet.jpg ... ови нас не тангирају, јер нам не пију из буџетског валова!!!??? .. или можда што нису МФ-ФСС на радном задатку у СПЦ!!??? А дан је, није да није .. имају и машине што гаре преко 1600 аса ... али немају дизајнзону за вратом, па им се може!!!
 6. Острашћени уредник Јо, држи слово о острашћености. Момци уредници приберите се, у 90% случајева кумујете оваквој атмосфери на форуму, у нека давна "џентлменска" времена скинеш еполете и фајт, а после их вратиш (можда). Ви би са све еполетама и у клоњу, и у позориште .. не иде то тако младићи!!! п.с. Цвеле овде тебе нисам рачунао, добар си дечко то се види на километар.
 7. Да, да ... осетљива тема, хајде да сада мало распредамо шта су нам права и обавезе, на шта имамо или немамо то исто право .... Упорно се овде људи баве формом а не суштином, свака тема је загађена најнижим људским поривима и тако у недоглед. Отварајте теме ако вам је до ћаскања о СПЦ, религији, универзуму, суштини живота. Овде је апострофиран човек у негативном контексту, његов начин рада, надмен однос (који није доказан) према случајном посматрачу ... етикетиран као плаћеник из буџета који се још осилио да користи директан блиц (какво светогрђе). Његове фотографије су једино мерило, и једини
 8. RX (oba) do 240fps radi odlicno. Preko toga puca rezolucija. E sad, da li ti je to dovoljno ne znam!
 9. Одлично ... само ми ове налепнице на шоферки кваре романтику :-)
 10. deshacam

  Funny videos

  ^ ^^ Погођена "форма", дебело омашена СУШТИНА!
 11. Има ли негде оваква, али 150цм!!??
 12. Баш, баш добро!!! Јел може пар речи, где се шта користило .. која камера, који кадар .. шта за шта!?? Тајм римепинг је занимљив, која камера, колико фрејмова ...!!??? Мало о светлу!!???
 13. Видим ја да ми нешто засметало док сам му име писао :-) ... сада је већ боље :-) Извини Мицко!!!
×
×
 • Create New...