Jump to content

dolke

Članovi
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Dean Dolic
 1. Zato što preferiramo domaće ljude, sa kojima nekad možemo sesti i uz kafu popričati o poslu. Zato što nije uvek sve u novcu. Zato što nemamo baš sjajna iskustva sa outsorsingom. :)
 2. Hvala svima koji su se prijavili na naš oglas. Dobili smo ogroman broj prijava te zatvaramo ovu temu! Svima ćemo odgovoriti ali molimo za strpljenje jer prijava ima poprilično :) Molim moderatora da obriše temu. Hvala unapred.
 3. Hvala Vam na upozorenju. Sklonićemo sporni deo, mada se radi o našem vodenom žigu odnosno starim fotografijama određenih artikala koje nemamo u izvornom obliku te ih je potrebno obraditi. Izvinjavamo se na propustu.
 4. Pozdrav svima, Javljam se ispred firme Dekom d.o.o. (rezervni delovi za belu tehniku). Potreban nam je saradnik na povremenim poslovima obrade digitalnih fotografija rezervnih delova. Posla ima dosta (nekoliko desetina hiljada fotografija u perspektivi) stim da nije konstantan već povremen po principu kontigent fotografija svakih nekoliko dana, obično 1-2 puta nedeljno. Obrada fotografija zahteva osnovno poznavanje za to predviđenih softverskih alata. Dakle vrlo bazična i jednostavna obrada za potrebe našeg websajta. U prilogu možete preuzeti tekstualni fajl sa detaljima. Obrada_fotografija___napomene.txt Zainteresovani mogu dobiti više informacija na dean@dekom.co.rs a na isti email možete slati i svoje ponude. Evo nekoliko obrađenih fotki delova na našem sajtu: http://prntscr.com/59qnpj http://prntscr.com/59qp7i http://prntscr.com/59qpkn
 5. Pozdrav svima, Firmi Dekom d.o.o. iz Inđije potreban je php/MySQL programer za povremene poslove uz mogućnost dugoročne saradnje. Od budućeg saradnika tražimo ozbiljnost i posvećenost poslu kao i da se isti pomenutim tehnologijama zaista bavi, dakle ne radi ih usputno u slobodno vreme ili praznicima. Ako i niste iskusni a znate, ako i ne znate ali imate želju da naučite javite se na dean[AT]dekom[DOT]co[DOT]rs Trenutno imamo jedan manji projekat tj deo projekta koji bi trebalo da se realizuje pa se javite za više detalja. Bilo bi zgodno da nam pri javljanju dostavite i prezentujete neki portfolio. Hvala unapred. Dean
 6. Poziv na saradnju je za sada zatvoren jer nam je od sinoć kada je oglas postavljen stigao veliki broj dopisa. Hvala svima koji su se javili, sa svima ćemo stupiti u kontakt samo Vas molimo za strpljenje dok prođemo kroz sve prijave. Hvala na razumevanju.
 7. Pozdrav. Potreban nam je grafiki dizajner koji bi nam pomogao oko brendiranja i izrade reklamnog materijala kako offline (flajeri, vizit karte, rolo baneri, dizajn kesa i kutija, kataloga) tako i online (baneri, Google slikovni oglasi, delovi sajtova, video prezentacije i slično) u dve različite branše tj oblasti poslovanja. Posla ima dosta i često se pojavljuju nove potrebe tako da postoji mogućnost saradnje na duži period. Za dodatna pitanja možete se javiti na email: dean@dekom.co.rs ili na skype: djdolke Sve je stvar dogovora i poštovanja dogovorenog. Pozdrav.
 8. Pozdrav svim čitaocima ove teme i članovima DizajnZone. Pre postavljanja detalja vezanih za konkurs koji naša firma organizuje hteo bih da napomenem moderatoru da nismo koristili šablon za postavljanje informacija o konkursu ali da smo u tekstu obuhvatili sve ono što je šablonom predviđeno. U cilju promovisanja nove tehnologije podpovršinskog graviranja unutar kristala svih vrsta grafičkih rešenja, a pre svega rešenja iz oblasti 3D modelinga namenjenih advertajzingu i izradi poklona uopšte kompanija Dekom d.o.o. ( www.3dcrystal3d.com) organizuju konkurs. Predmet konkursa je izbor grafičkog rešenja i njegova besplatna izrada unutar kristala veličine 6x6x10 cm. Krajnji cilj je spajanje Vaših kreacija i podpovršinski ugraviranih kristala i stvaranja novih proizvoda namenjenih advertajzingu sa svrhom najbolje prezentacije vašeg klijenta, brenda, njegovog proizvoda ili usluge, ili Vas samih kao autora. Na konkursu mogu da učestvuju svi zainteresovani bez ikakvih ograničenja. Za učestvovanje u konkursu potrebno je da krajnje rešenje (3D model) bude eksportovan u formatu Autocad DXF R14 kako bi se isti mogao konvertovati u fajl potreban za graviranje u kristal. Sva ostakla 2D grafička rešenja možete slati u bilo kom slikovnom formatu (.JPG, .TIFF, .BMP, .PNG i dr.) Uz grafičko rešenje potrebno je poslati i kratak opis, ime i prezime učesnika sa adresom i kontakt podacima. Napomena: Nema dodatnih tehničkih zahteva kada je u pitanju 3D model, osim da isti mora biti eksportovan u format Autocad DXF R14 . U slučaju da model pristigne u drugom formatu, a mi ga ne uspemo konvertovati u traženi format, isti neće biti uzet u obzir. Nagradu za I mesto predstavlja kristalna prizma veličine 60x60x100mm (vrednosti 50€) u koju će pobedničko grafičko rešenje biti izgravirano. Svi radovi će biti razmatrani ravnopravno a interni žiri (5 članova) izabraće pobedničko rešenje. Zadržavamo prava da izmenimo pravila konkursa uz objavu istih. Rad koji osvoji I mesto, njegova slika, kao i podaci o autoru biće objavljeni na na www.3dcrystal3d.com. Rok za podnošenje prijava za konkurs je 15.09.2012. Prijave zajedno sa prilogom (grafičkim rešenjem, modelom) slati na sledeći email: konkurs@dekom.co.rs Napomena: Autori grafičkih rešenja u potpunosti ostaju vlasnici svojih rešenja i mi na njih ne polažemo nikakva prava. Za dodatna pitanja i nedoumice vezano za konkurs ili podpovršinsko graviranje unutar kristala uopšte, možete nas kontaktirati na dean@dekom.co.rs, tel. 063/891-3335 Dodatak: Možete posetiti i našu FB stranicu kako biste izbližeg mogli pogledati neka već ugravirana rešenja, od 3D modela, preko fotografija, logoa, teksta itd. https://www.facebook.com/kristaliSRBIJA Uspešno modelovanje i srećno :)
 9. Pozdrav. Potreban mi je saradnik za jednokratan posao iz oblasti 3D modelinga koji obuhvata prebacivanje tj konvertovanje ukupno 6 3D modela (3D portreta) iz AutoCad-ovog formata DXF u formate poput Maya ili 3ds. Konverzija će možda zahtevati doradu modela kako bi isti bili upotrebljivi jer se koriste u svrhe trodimenzionalnog, podpovršinskog graviranja u kristalu, tj radi se nestandardnom konvertovanju pa modeli moraju da zadovolje kvalitetom i mogućnošću 3D graviranja. Zainteresovani mogu da dobiju više detalja kao i neke probne uzroke modela koji su već konvertovani na odgovarajući način na sledeći email: dean@dekom.co.rs
 10. Pristigao je veliki broj ponuda za saradnju. Zahvaljujem svima i želim da napomenem da će svim biti odgovoreno već danas i da izvinjavam zbog kašnjenja. Takođe napominjem da će ova ponuda ostati aktivna do kraja ove nedelje. Hvala. poz.
 11. Potreban je saradnik na izradi portala koji pokreće Joomla CMS. Uglavnom su nam potrebne povreme izmene u kodu a tiču se front-end layout-a sajta, znači sitije izmene CSS/HTML-a. Svi zainteresovani mogu da se jave na email: dean@dekom.co.rs kao i skype: djdolke Poz.
 12. Pozdrav svima. Bavimo se tehnologijom podpovršinskog graviranja u kristalu. Graviramo razne motive, od teksta, preko 2D grafike i fotografija do raznih 3D modela u kristale različitih dimenzija. Više o samoj tehnologiji i kristalima možete naći na našem web sajtu: www.3dcrystal3d.com Imamo potrebu za optimizacijom postojećih 3D modela za graviranje u kristali, a pod optimizacijom se podrazumeva sledeće: 3D modeli koji se graviraju su modeli u DXF formatu, i to za verziju AutoCad-a R14. Takvi modeli se pretvaraju u point cloud format upotrebom posebnih softvera koji se finalno gravira u kristal. Određeni postojeći modeli zahtevaju optimizaciju u smislu isticanja ivica objekata a smanjenjem broja tačaka na površinama kako bi se sam objekat jasnije predstavio u kristalu. Obim posla za sada predstavlja 4 modela kojima je ovaj vid optimizacije potreban ali postoji stalna potreba za optimizacijom u ovom smislu tako da saradnja može biti kontinualna, a vrlo često imamo potrebu i za pravljenjem 3D modela određenih objekata po porudžbini. Ukoliko ima zainteresovanih, sve ih upućujem na sledeći email: dean@dekom.co.rs Na taj email možete dobiti više informacija. Dean
 13. Pozdrav. Ubeđen sam da je svako od nas imao dilemu šta da kupi kao poklon za rođendan, godišnjicu, slavu, ili pak predstojeći 14. februar (dan zaljubljenih). Nešto potpuno novo i interesantno možete pogledati OVDE a kada su u pitanju pokloni za predstojeći dan zaljubljenih preporučujemo da kliknete OVDE Svako može pronaći nešto odgovarajuće, a ukoliko pak ne pronađete svoj idealan poklon, jednostavno budite maštoviti i kreirajte neku sopstvenu kreaciju :) Posebni ljudi zaslužuju posebne poklone! :rolleyes:
 14. Pozdrav ljudi; Evo pristigli su neki vaši radovi i predlozi za fotografije a ovaj gospodin čije fotke kačimo, zamolio je mišljenje ostalih kolega: Izvorna Obrada
×
×
 • Create New...