Jump to content

miroslaveliki

Članovi
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  povratnik sa službenog puta
 1. krstaricu??? ne znzm šta je to. ali nema veze...
 2. hvala ..ali fotografije nisu moje...nego sam pustio malo stručna lica da se istrče sa komentarima...pogotovo onaj s početka.
 3. sorry stručnjaci...fotografija je nagrađena na regionalnom nivou(indija-bengal)...jbg...istrčali ste se..
 4. gabariti bi ostali ipak otprilike tu negde...probao sam to da uradim onako ...pešice...nije mi se učinilo potrebnim.
 5. naravno da mi nije bilo teško...i naravno da znam da vi to bolje znate uraditi od ovog....ali eto za neki osnov. http://www.mediafire.com/?qr00hcqq01n58bo
 6. tek kad sam okačio vidim da 3-4 slova ostadoše u kocke pretvorena ...no nije problem samo uzmite ispravno i copy-paste
 7. možda će nekom izgledati da su brojevi isti kao u latiničnoj verziji...no šaliti se nije zgoreg
 8. ovo treba staviti u udžbenike srdenjih škola....vrlo mi se sviđa pristup problemu.
 9. moram primetiti da bi Henri Cartier-Bresson pod pseudonimom, ovdje bio dočekan sa komentarom...pa nije loše za početak. p.s. ja sam ovde na DZ samo da bih pogledao i evenualno dobronamerno uputio koju reč. a možete to i da proverite uvidom.
 10. nikakav problem...stane37 je rekao serendati...moj odgovor njemu je bio sasvim primeren. što se tiče kačenja fotografija majstora ili ne-majstora ...mislim da ne treba da se uzima u obzir samo kvalitet fotografije nego i motiv da se ona napravi. no dobro...važno je da se istakne nesviđanje ili neslaganje...koliko vidim to je INN..otprilike ako negiramo nešto ..ostali ljudi na forumu će pomisliti da o tome znamo poprilično. sad ste me začikali da okačim i jednu moju macro fotografiju ...pa da ..želim da čujem šta mislite o njoj.
 11. rekao sam da ju je napravio majstor fotografije...nema potrebe da neko nekom kaže "serendaš" ...bez ikakvog povoda...a o nazivu bilo kojeg dela, umetničkog ili drugog...zar treba davati opaske. tipa šta je tučak šta nije tučak...pa još i tražiti nevolje sa onim "serendaj " koje je prošlo kod admina.
×
×
 • Create New...