Jump to content

mi1osev

Članovi
 • Content Count

  1,014
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mi1osev

 • Birthday 01/12/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.arhiviz.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nenad M.
 1. Pozdrav, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavam o prijemu nove grupe polaznika na Osnovni kurs 3DS MAX "Arhitektonska vizualizacija". Prijave se završavaju 12. januara 2017. Svaki polaznik dobija računar za rad i literaturu za osnovni kurs u PDF formatu. Kontakt, informacije o kursevima i promotivne ponude možete pronaći na arhiviz.blogspot.com.
 2. Pozdrav, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavam o prijemu grupe polaznika tokom decembra 2016. i januara 2017. na Osnovni kurs 3DS MAX "Arhitektonska vizualizacija". Svaki polaznik dobija računar za rad i literaturu za osnovni kurs u PDF formatu. Kontakt i podrobnije informacije možete pronaći na arhiviz.blogspot.com.
 3. Misliš da ne postoji zeznutiji slučaj... šta kažeš na tri zgrade zakrivljene pod blagim uglom? Uploaded with ImageShack.us Rešenje mi je bilo da izmodelujem sva tri komada ortogonalno u maxu a potom ih zakrivim. Na kraju sam ih čak ostavio ravne obzirom da je odstupanje od ortogonalne projekcije bilo zanemarljivo. Uploaded with ImageShack.us Pitao si za workflow? 1. Ne uvozim ništa iz autocada. Znam kako ali ne želim 2. Počinjem model od spooljnog gabarita-kocke 3. E.poly: osnovni gabarit delim po horizontali konektovanjem na delove gde će mi biti prozori. Jedna
 4. sad tek videh da je "kućerak na lakat"... nema ti previše pomoći od mog komentara...
 5. ^jedan glas za ovaj način! Ukoliko će ti trebati da koordinatni sistem dwg osnove i 3d modela budu usklađeni, izvrši rotaciju u dwg-u oko neke referentne tačke>na ovaj način ukoliko ti npr. projektanti pošalju neku izmenu možeš i izmenu rotirati u dwg oko iste ref. tačke pa uvesti u usklađeni ortogonalni sistem 3d modela. Poz
 6. Pozdrav, Sa zadovoljstvom Vas obaveštavam o prijemu sledeće grupe polaznika tokom decembra 2011. i januara 2012. na osnovni 3ds Max kurs "Arhitektonska vizualizacija". Svaki polaznik dobija računar za rad i literaturu za osnovni kurs u PDF formatu. Kontakt i podrobnije informacije možete pronaći na arhiviz.blogspot.com.
 7. Rad je super :) i7 na plakatu mi malo ne ide uz ovaj fazon :D Komodor i Amiga treba da budu na plakatu :) Sećam se da smo u mojoj osnovnoj školi počeli informatiku na računarima Misedo85-praistorija...
 8. Mozes spajanje "slicica" da izvedes i u maxu... main menu>rendering>ram player... ucitas renderovane frame-ove... potom kliknes na save ikonicu u okviru ram player-a i sacuvas sekvencu kao avi, mov ili sta god.... A renderovanje animacije u vidu pojedinacnih frame-ova (tzv. "slicica")... pa vrlo jednostavno: nemoj da kazes maxu da cuva direkt u avi vec neka cuva u tif, png ili tga format.... Ajd u zdravlje... ;)
 9. Da li neko ima model ovog kauča? U pitanju je relotti, medison.
 10. "The creator of this video has not given you permission to embed it on this domain. This is a Vimeo Plus feature." Ovo piše na Goblenovom sajtu... ?
 11. mi1osev

  pomoc

  Program se zove: architect 1.0 Postoji i napredna verzija: interior designer 2.0 :rolleyes: Ovi programi se proizvode i kod nas... mogu se naći u vidu licenciranog softvera od strane "Inženjerske komore Srbije" (skuplja varijanta) ili u vidu piratskih kopija, tzv."studentskih" trial verzija. Otključavanje studentske verzije je obično jeftino... kod nas mi arhitekti radimo i za hranu.
 12. ^ upravo tako. Imao sam isti problem... na cepanicu ucita sliku neke ribe :) ... gugluj mapu cepanice, pa zalepi na deo gde treba kao materijal sa drugim kanalom... poz
 13. video sam da je neko na everu radio scenu sa njom... http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=81734
 14. Welcome, radovi sa sa dobrom pričom... 3d u službi ideje... najbolja kombinacija :)
×
×
 • Create New...