Jump to content

Elvis

Članovi
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Luka Jovovic
 1. #Canon gearing up for tomorrow's World Cup Final!! @GettySport
 2. Има нас овде и из других бранши, а фото-аматери смо. Зато само читамо па кад видимо овако нешто интересантно одмах ступимо у контакт и не дамо да прође незапажено :) Шести број магазина ''Пас''. https://www.facebook.com/pages/Pas-Va%C5%A1...634119239953605
 3. Користи се локација више од новог моста на Ади :) http://www.youtube.com/watch?v=c2alCrwr2uY
 4. Занемари фотографију у целини, можда може нешто да ти помогне. Пошто као аматер фоткам спортове у затвореном са катастрофа светлом, са јефтином опремом, ово је моја фотка на 1/1000, без стабилизације, 300мм. Исо је 6400, шта ћу не могу другачије. (стављам фотку као пример човеку, па оно... :) )
 5. Наручио 8. априла http://dx.com/p/wireless-ir-remote-control...x-cr2025-132684 http://dx.com/p/ew-60c-2-58mm-flower-camer...ns-black-171728 Стигло данас, 27. маја. Жута средња коверта јер је роба мала, није отварано, није наплаћено ништа додатно.
 6. Купио сам у Биг Бенгу у Словенији 600д узео повраћај пореза, оверио на граници са Хрв, ништа нисам пријављивао на улазу у Србију и пошто често идем у Словенију, следећи пут сам узео тих 20%. Више пара добијеш ако се вратиш у ту радњу у року од 6 месеци него ако дижеш код нас због провизије. Ово стално радим и са гардеробом, а тако сам купио и ГоПро у Аустрији. Дакле без бриге. ''Јел имате нешто да пријавите'' - ''Немам''.
 7. Aко не желиш да пријатељ има непотребних ''проблема'' можда да промениш фонт за Пивница. Можда ће се многи смејати и неће веровати али у Србији је све могуће. Иначе, леп рад.
 8. Nisi valjda ti u priči? http://www.svet.rs/najnovije-vesti/jak-vet...a-ljupke-stevic
 9. @gizmo Ne znam da li će te zanimati ali u jednoj epizodi emisije http://www.discoverychannelasia.com/tv-sho...eanchampionship je jedan deo posvećen ovim tvojim letećim ''igračkama'' i primenama na prvenstvu evrope. Pa možda vidiš nešto interesantno.
 10. Studio B je pustio ceo snimak pre vesti u 19h sa potpisom.
 11. http://www.mondo.rs/s229342/Info/Hronika_i...sta_na_Adi.html
 12. Taj je baš sad korišćen ako se ne varam u nekoj najavi B92 :)
 13. @gizmo A ja sam gledao to na OKO magazinu a ovi su montirali kadrove iz arene i hale sportova pa sam loše shvatio :)
 14. Дај митинг :) Лепо су те снимили у хали спортова, целу опрему. Јел ће тај материјал да се искористи за рекламе кад крену кампање или...?
×
×
 • Create New...