Jump to content

maxer

Članovi
 • Posts

  3,118
 • Joined

 • Last visited

Reputation

18 Good

About maxer

 • Birthday 09/17/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zaječar

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Slobodan Nanić

Recent Profile Visitors

7,237 profile views
 1. Ma nema veze, važno je da je efekat tu 🙂
 2. 461. je ono - profi, što kažu 🙂 Vrhunski odrađeno.
 3. VRRR! što kažu ... pljunuta slika na platnu, Ovako u omanjem formatu, ništa ne ukazuje da je u pitanju fotografija, naprotiv. Plus ima taj neki 3D izgled (ovi narandžasti elementi prosto iskaču iz slike), baš-baš dobro izgleda 🙂 Bravo!
 4. Uradio sam i 3. izmenu, to je sad "to"... obećavam da neću više 🙂 Inače, ceo kadar izgleda ovako:
 5. E sad - nemoj da se vadiš sa "oblačno" 😋 Inače, sad sam video koliko je flickr "naoštrio" nenormalno sliku ... kreteni. Zato sam je zamenio: uzeo sam sasvim drugu, i obradio je sa manje kontrasta i manje (a i drugačiji tip) oštrine, da ova kretenska dodatna izoštravanja na flickr-u, ne mogu da upropaste sliku. Preview ovde na forumu, vidim da nije promenio sliku, ali sada je skroz drugačija slika postavljena, nadam se da je "nova" bolja. U vezi tvog komentara: ova nova slika ima još više (preciznijih) detalja, a zasluga za to je pre svega u velikoj rezoluciji senzora (slika je krop u 1:1) i naravno oštrom objektivu. P.S. Jel zna neko, da li postoji neki način da se spreči to dodatno flickr izoštravanje?
 6. Moon by Slobodan Nanić, on Flickr P.S. Jagodinac ... a gde ti neka "Super Meseca"? Pre mesec i nešto (ili kad je već ono bio) bio je ogroman, ovo sada, nije to - to. Naravno, tada je bio na zalasku - pa je zato bio toliko veliki, ali ebi ga, ja nisam to znao (niti pratio), pa sam prizor tada video sasvim slučajno, i dok sam otišao po foto-aparat, on je već zašao iza zgrade.
 7. Pretpostavljam da je to za DSLR telo ... u tom slučaju, definitivno taj polovni Nikon.
 8. Dobra ... u ovakvoj obradi, nosi neku nadrealnu - filmsku (jezovitu) atmosferu ... samo fali neka spodoba u crnim aljinama koje se viore na vetru i sa kosom u rukama 🙂
 9. Prva je fantastična! Ova kombinacija boja (zelena i bronzana), i proizrna voda ... osvajaju pažnju gledaoca - na prvu!
 10. Slažem se u potpunosti! Napredak AF-a, i kvalitet optike, sada su skoro pa savršeni, tako da ostaje "samo" da se adekvatno upotrebe 🙂
 11. Zaboravio sam da navedem da su u pitanju kropovi "piksel za piksel" (tj. 1:1), znači iz slike 9504x6336, isečen je deo od 1720x968, i sačuvan u kvalitetu "10" (bez ikakve korekcije-obrade).
×
×
 • Create New...