Jump to content

eoth

Članovi
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eoth

 • Birthday 01/02/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Aleksandar Dragićević
 1. Glupost. Nek' si prave novi ako hoće da prave ovako. Toranj je simbol nečega, i kao takav bi trebao da bude pod zaštitom.
 2. Nije 512 MB malo! Ja sam na starom kompu Archicad gurao sa mizernih 256 MB....Nije bilo najbrže,ali se moglo raditi...
 3. Zašto tipo ne valja? Na brzinu sam ovo napravio, pa reko da ubacim neki ''drugačiji'' font. Al' ok, hvala na savetima, popraviću to u toku dana., :)
 4. Fino...fino...ja nisam neki stručnjak ali mi se sviđaju....PureOils, i ovaj golf republic mi je dobar. :)
 5. Pozdrav! Evo, rekoh dapostavim moj prvi rad. To je za jedan tim (tri osobe) koe se bave projektovanjem parkova i tgova. Ovaj oblik (tri elipse) je iz jednog njihovog projekta. (staze u parku ijmaju takav oblik). Nije nikakav posao,već sam pravio onako, iz dosade...Rađeno je u corelu, želeo sam neku jednostavnost. Elem, nisam siguran za boje, pa, imate li neki predlog? Typo? :) http://i188.photobucket.com/albums/z113/eoth1/logo1.jpg
 6. Ovaj prvi je mnogo ''napadniji'', jače boje i to. Sviđa mi se, upečatljiv je. Možda bi promenio ovo dole "an office solutions company", nekako mi odskače. :)
 7. Jeste klasika, ali fino je odrađeno, bar bolje od ovih koje možemo videti u prodavnicama...
 8. Ne obeshrabruj se tako lako! :) Sredi malo ruku, sviđa mi se ideja.
 9. Meni je ovaj treći najbolji. Baš je nekako jednostavan i upečatljiv, i mislim da bi se lako mogao primeniti na papirima i sl. :)
 10. wow....meni izgledaju dobro...ali nisam stručan da komentarišem. :)
 11. Hm...mislim da liči... :)
 12. I ja se slažem. Objašnjenje logotipa je jako dobro, ali je, kao što kaže CG, neupečatljiv.
 13. Malo je ta narandžasta pasivna. :)
 14. eoth

  User bars

  Sviđaju mi se, posebno ovaj zadnji, samo mi se lini da je kod nekih malo prevelika elipsa. :)
 15. Pozdrav! I ja sam učestvovao na ovom konkursu i evo moje viđenje: 1. Ništa posebno, nije loš, treba da predstavlja neku mrežu, ali treba malo srediti donos znaka i teksta, tipografiju 2. Ovaj mi je bap ''preobičan'', i ne vidim neku simboliku. 3. Ovaj treći je baš čudan, ali nije za AMRES. Prov bih izbacio ove kose crte (/), ali je neobičan. Mislim da je bilo boljih rešenja, uključujući neke koji su objavljeni na ovoj temi. :)
×
×
 • Create New...