Jump to content

sitografista

Članovi
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Goran relic
 1. Molim pomoc! Hitno je Prvi put mi se desava da Corel brlja na ovaj nacin. Koristim 12-ticu i kad importujem bilo koju bitmapu promeni mi boju. Ne prmeni prikaz boje vec i sam sastav. Npr uradim u photoshopu c-10 y-80 i snimim bilo koji format bitmape, kad importujem u corel dobijem recimo c-22 y-60. Unapred se zahvaljujem majstorima corel-a
 2. Da li je neko video otisak Ricoh AP 3800, na cega to lici?
 3. Workcentre je fotokopir i koliko sam ja primetio fizički je identična mašina kao 252 samo bez RIP-a. Nije mi jasno kolika je razlika u kvalitetu otiska, pa ako neko ima bilo kakvog iskustva bio bih mu zahvalan.
 4. Da li neko ima iskustva sa mašinom xerox work centre 7755. Kolega i ja smo ozbiljno zainteresovani za kupovinu pa nas zanimaju cene, serviseri i razlika između spomenute mašine i docu color 252. Svaka informacija nam je vrlo bitna. Hvala.
 5. Taman sam hteo da komentarisem i vidim da ovde to nesme da se radi ako nisi profesionalac. Ili se bar tako ne osecas. :unsure:
 6. Hvala na neiscrpnom odgovoru. Ipak mislim da cu odustati definitivno od Xante-a. Za xerox sam totalni skeptik sto se tice servisa i problema koji su nastajali (slusao razna iskustva), a ovo sa paserom mislim da je strasna greska. Pojavila mi se nova varijanta pa sta mislite o HP 8550. Otisak je po nekoj proceni skuplji od gore navadenih varijanti, al delova i tonera mislim da je lakse nabaviti. Polovnjaci se mogu naci i za 1000 EUR. Izvinjavam se na neodlucnosti al sta mislite o tom hp 8550.?
 7. Sad ste me zbunili skroz! Da li ILUMINA XANTE ili PHASER 7760. Sto se tice ilumine prave od nje azdaju koja guta do 700g hartiju i ima format 327x1200mm. Ima li ko podatke ciji je otisak jeftiniji i gde je phaser bolji?
 8. Ljudi ovde vas neko zajebava. Vec treca stranica a od tutora nista, sem da ima nova verzija gde je odlican tutorial.
 9. Sta te konkretno zanima posalji u pp.?
 10. Snasao sam se. Koga zanima: Najtanja 0,07mm na 5mm 0,14mm na 10mm 0,210
 11. Pa zar niko nije radio pripremu za ovako nesto?
×
×
 • Create New...