Jump to content

Sprint_R

Članovi
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Jovica A
 1. Bravo majstor ZMiljko :)
 2. Da V 2.0 je bolja :) i obrada i libela
 3. uuu druga je odlična, jedino mi ono pola sunca bode oči
 4. Prelepi predeli. Dobre fotke, samo mi je malo plastična obrada... sve ostalo super
 5. Zadnja mi je najkompletnija
 6. Super su momenti, mada po meni fali malo oštrine. Ili si tako hteo ? Čime je slikano ? Imam i ja neke sa Guitar Art Fest-a pa ću ih okačiti ovih dana
 7. Što više gledam ovu scenu sve mi zanimljivije izgleda. Sad mi pade na pamet kako bi tu mogla da se postavi rasveta... npr ova plavičasta svetlost u prednjem planu sa nekim plavim gel filterom, neznam jel neko probao Gary Fong-a u te svrhe... Nego uvek kad sam prolazio pored tog objekta pitao sam se jel u njemu sniman '' Do koske '' Jel zna neko?
 8. A ja pomislio da je dobacio ''built in'' wireless
 9. Hvala na objašnjenju Ladno wireless, odlična fora :)
 10. Slika mi je ok. Baš je lepo ispao natpis :) Pazi, najbolje da ne pokušavaš, je može da ti se desi da ti uprkos pokušavanju ostane silueta, a svi znamo kolko je to pogubno :rolleyes:
 11. Zanimljive boje, mada mi malo smeta gornja ''horizontalna bandera'' ili kako se to zove neznam jel moglo da se to izbegne sa par koraka napred. E da i bandera desno ti je kriva bez razloga
 12. Ja tek sad videh. Mnogo dobra prva :) ostale opet neće da otvori :angry: Obrada ti je ludilo
 13. Pa što ga odseče sa obe strane
 14. Meni je baš dobra. :) Nemam nekih zamerki. Voleo bih da neko iskusniji prokomentariše kadriranje, jer baš me zanima kako se kadrira u ovakvom tipu fotografije.
×
×
 • Create New...