Jump to content

Candy Guru

Članovi
 • Posts

  881
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Candy Guru

 1. Predajnik nije svetleo pre zamene. Sad vidim da kažu da baterija traje oko godinu dana na standby, tako da je to otprilike to. Baterija jeste bila suva, ali to nije jedini problem, očigledno. Ne koristim gajtančić, kačim blic direkt na prijemnik. Pregledao sam opet unutrašnjosti obe komponente, da vidim jesam li možda oštetio neki deo dok sam ga silovao pri otvaranju, ali sve je na svom mestu. Ništa, sad sam već vrlo blizu kupovini novog :P Hvala svima na odgovorima.
 2. Kupio čudnu bateriju, zamenio... I taman kad sam mislio da je problem rešen - trigger i dalje ne radi. Petljao sam svašta sa kanalima, ali ništa. Crvena lampica na emiteru svetli, sistem radi kad je povezan sync kablom... ali wireless - nicht.
 3. Ha... Hvala. Zašto sam ja mislio da emiter vuče struju iz aparata? :blush: Čak je i šraf na njemu bio prekriven nekom nalepnicom, pa je izgledalo kao da ne može ni da se otvori. Baterija je čudna; nadam se da ću naći negde takvu...
 4. Vrisnuo mi je kineski wireless flash trigger. Ne znam je li do emitera ili do prijemnika... Zna li neko neki servis u Novom Sadu gde bi mogli da mi poprave stvar?
 5. Na godišnjoj izložbi kalendara ponovo nagradjeno drpanje: http://www.vladstudio.com/wallpaper/?where...flakes_are_born
 6. http://www.youtube.com/watch?v=t8-aOf5rKKw (ako neko josh nije video) pa onda ovo:
 7. background-image:url('slika.png'); background-repeat:no-repeat; background-position:center top; Poziciju mozhesh da variras po vertikali.
 8. E, moje istrazhivachko novinarstvo...
 9. Prepun mi je falus svih tih varijanti koje "provereno rade". Od vremena kada se benzin prodavao u plasticnoj ambalazi, pa do danas, ovde nista normalno ne moze da se obavi na normalan nacin.
 10. "Lamest edit wars" na Wikipediji. :)
 11. Google u borbi protivU islama :D
 12. Kliknesh na "messages"->"new message" i onda poshaljesh tom prijatelju poruku sa recenicom: "u koje grupe si uchlanjen?". I kada ti dodje odgovor otvorish ga i tu gledash shta pishe.
 13. Odlichnih stvari imash na sajtu. Jedino se sa engleskim jako muchish ;)
 14. http://www.youtube.com/watch?v=hgz_5LHfoOU Nego, meni je omiljena spectrumova bila "Spy Hunter". Ptichija perspektiva, vozis neka kola, sukobljavash se sa drugim vozilima, povremeno naidje i helikopter koji te bombarduje... A kad se priblizis mostu koji je prekinut na pola morash da skrenesh na neki sporedni putic, tu se pretvorish u gliser i nastavljash da pichish po vodi... Bash bih voleo da se nekako sad provozam opet...
×
×
 • Create New...