Jump to content

Banjaluka

Članovi
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Banja Luka
 1. Ako se ne sukobi sa dogovormo koji imaš sa klijentom, uploaduj taj PDF koji si njima poslala pa da pogledamo da li ima šta "pogrešno".
 2. Ako sam upravu, trebalo bi da je ovdje sve fino pojašnjeno: http://www.stillcreekpress.com/resources/preparing-pdfs/
 3. Poslao sam ti mejl pa ako želiš vektor pa da radiš na njemu... samo izvoli. (mejl putem "pošalji mejl" opcije na DZ)
 4. Nešto na brzinu a koristeći se tvojom idejom i komentarima :)
 5. Hm :) - kod znaka ćeš imati problem kada smanjiš znak na neku manju dimenziju (ova praznina između površina će se spojiti) - odnos veličine znaka i tipografije nije dobar (izbalansiraj to) - tipografija koju si predložila je do sada previše puta viđena i po meni ne odgovarajuća pogledaj na dafont.com fontove toliko :)
 6. Ne beri brigu lova je tvoja:) Ako se lik i ne pojavi, 99 će ga cimati max 15 dana i ako se on i njima ne javi u tom periodu 99 tebi šalje pare:) Uzdravlje!
 7. Pozdrav! Plakat je solidan. Ja ću o detaljima :) Na plakatu se vidi da nije rađen po gridu. (Možda i ne moraš) 1. Meni smeta premaleno odstojanje između kolona. To rastojanje neka ti bude isto kao i sama veličina jedne linije teksta. 2. Route 66 pomjeri tako da donja linija riječi bude u ravni sa "The Gift" a "13. januar" povećaj tako da veličina bude jednaka/ista kao i tri linije teksta. Dosta pismenije će da izgleda :) Nadam se da sam pomogao koliko toliko :) Pozdrav
 8. Pozdrav, mislim da bi trebao poraditi i na odnosima veličina između "travel agency" i ostatka znaka. Na veličini od 3cm je nečitko a tek kad se smanji "Najčitljivija" verzija mi je crno-narandžasta Šarafe na prozorima "zavrni" pod različitim uglovima Ove praznine kod slova G (što se pojavljuju na preklopu sa plavom pozadinom) su toliko malen da smetaju. Da li da smanjiš malo tekst guliver pa da ne prelazi ili da povećaš plavu pozadinu... Obavezno pročisti full color verziju. Možda da ukineš outline oko prozora a bjelinu (fil) pretvoriš u ne ku boju. Nadm se da sam bio od pomoći :) U svakom slučaju zanimljivo ali nije završeno.
 9. @vili Ok je ovaj sajt samo su mi ove linije i istačkane linije previše. Suvišne su. Mislim (subjektivan sam) da je ipak BB sajt za nijansu bolji :D Manje je više. :)
 10. Katastrofa :) Iskreno. Ako hoćeš jednostavnost i portfolio sajt za sebe pogledaj www.bracaburazeri.com Mislim da je svaka dalja riječ suvišna. Mani se Impact fonta i ... kolege prije mene su ti rekle manje više sve. Pozdrav.
 11. Kad ti pare legnu klik na WITHDRAW, pa koliko para hoćeš da skineš i onda čekaš dva tri dana da ti prebace pare na devizni. Ovo važi samo ako si već upisao svoj devizni račun kod njih. I oni ti poslali redovnom poštom pismo u kojem je verifikacioni kod. Ne znam šta te konkretno interesuje, pitaj slobodno. Poz
 12. Možeš ovako kao što si ti to već odradio (samo ugasi stroke) a možeš i sa mesh tool-om samo što treba malo više vremena. ako sam te dobro shvatio :)
×
×
 • Create New...