Jump to content

Serbianboss

─îlanovi
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Ime i prezime
  nnn

Serbianboss's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Pozdrav svima, Naime ne znam da li sam pogresio temu, ako jesam slobodno je prebacite gde joj je mesto. Zanima me, da li mozete da mi preporucite dobru firmu (moze i privatna poruka ako ovde ne sme da se napise) koja radi Kater? Dakle imam neki svoj logo koji bi trebao da se uradi na kateru (secenje), da bi ja kasnije transfer papirom mogao da prebacim na zeljenu povrsinu. Ovako nesto: http://pinsandprocrastination.com/how-to-u...-transfer-tape/ Hvala, Pozdrav
 2. Uglavnom sam slike odvajao od prezentacije, izuzev mozda par slika, ali to se da lako resiti. Div left i right sam koristio jer mi je u datom trenutko bilo lakse na taj nacin, mogao sam i horizontalnu sliku da isecem i repeat da uradim. E sad nisam definisao border boju jer taj okviru ima blagu senku. Za div delic je moglo bolje da se isprojektuje ali mi je u ovom trenutku zavrsilo posao. Ako imate jos neki komentar za kod, kazite.
 3. nema potreba za repeat futerom, pogotovu u ovom slucaju jer je to ne moguce. Stavio sam sliku na centar i sada je dobro. Ova slika je u startu 1653px. Inace na stranici cool lozange je drugaciji gradient, na svim ostalim stranama je isti. Da li bi neki drugi font bolje isao uz sajt od verdane? Kako vam se cini css kod?
 4. Gde sam to ja rekao da je ovo najbolje? Evo i ti nisi rekao sta da se menja, sta ne valja, nego samo KRUPNE ispravke. Pitanje i dalje ostaje, da li neko ima ideju kako da resim foother?
 5. @ljevin svako ima svoje, misljenje, cenim to @pazovan Znam i za rezoluciju 1024, ne treba da foother ide preko loga, ispravicu to. Medjutim ako neko ima neku ideju kako da resim foother da na svim rezolucijama otprilike bude kao na 1280x1024?
 6. Upravo zavrsih projekat na ovome sajtu, pa me zanima kako vam se cini dizajn i kod? Ostala mi je jos title optimizacija i sitne ispravke. http://www.drvoumomdvoristu.com/sajt/ I jedno pitanje vezano za ovaj zeleni foother na dnu. Foother je dobro pozicioniran na rezuluciji 1280x1024, medjutim za 22" monitor i rezoluciju 1680x1050 nije dobro pozicioniran jer slika ulazi u tekst. Kako bi po vama mogao da resim ovaj problem? Najlakse bi mozda bilo u body tagu ali kao sto vidite slika treba da ide preko konstrukcije sajta a body tag to ne moze da postigne. hvala
 7. Tako sam i mislio. Lakse bi bilo kad bi moglo, jer imam situaciju da background slika da bude fiksirana bottom i mora da bude overlap preko teksta. E sad to moze da se uradi pravljenjem novog diva, ali ie6 ima problem sa position:fixed pa sam mislio preko body taga to da izvedem. Gledao sam neke tutorijale da resim problem sa ie6 ali mi zasad ne uspeva.
 8. Jos jedno pitanje. Da li je moguce da kada se body tagu postavi background slika sa positon fixed, da ta slika ne bude providna nego da predje preko nekog diva? Znaci imam neki div sa nekim tekstom i kada se na body tagu stavi background slika da ona ide preko tog diva sa tekstom? Znam da ima i drugih nacina, ali me zanima da li moze sa body tagom.
 9. sliku sam dobio od dizajnera, gde bi trebalo da se odsece?
 10. Kada slici zadam pravilo repeat-x a mestu gde se slika ponavlja vidi se vertikalna linija. Sta je problem, sta bi na slici trebalo promeniti? Okacio sam dve slike. Jedna je original a druga je ista ta sa repear-x
 11. Znam da meta tagovi nemaju veze za google, sigurno ne skodi upisati ih. Hvala na odgovorima.
 12. Znaci ne stavljati na ovaj nacin display:none. Imate li neki savet za flash sajt koju vrstu optimizacije staviti, pored meta i title tagova?
 13. Moze li jos neko da potvrdi da li google daje sankcije zbog ovoga? Zasad imam meta i title tagove.
×
×
 • Create New...