Jump to content

Svetar

Članovi
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Svetar

 • Birthday 06/01/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orion
 • Interests
  Photography, sustainable energy, art & theory...

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Svetar
 1. https://www.instagram.com/petar_slijepcevic_photography/
 2. Stanje 9/10. Objektiv je 100% ispravan i funkcionalan. Zum, fokus, stabilizacija, sve radi odlicno. Drugi sam vlasnik i koristio sam ga svega par meseci. Uz objektiv idu: kutija, zonerica i Hoya UV filter. Koriscen na ff telu. .. do 250mm i malo preko toga je ostar, a nakon toga manje, ali i u skladu sa svetlosnom uslovima. Razlog prodaje je iskljucivo kupovina objektiva vise klase. Zamene me ne interesuju, tj. vec imam kombinaciju koja mi odgovara. Preferiram licno preuzimanje, Vrsac, Pancevo ili Beograd po dogovoru. Moze i slanje, ali na iskljucivu odgovornost kupca i njegov
 3. Da sam kojim slucajem imao taj budzet za kompakt aparat, uzeo bih rx100 bez daljeg. Sa obzirom da nisam, uzeo sam canon S120, sa dodatnom baterijom, karticom, malim stalkom, torbicom i domacom garancijom... sve to bese nesto manje od nekih 330e. Cena ovakvog paketa je nakon par meseci porasla, a trenutno su oko 350-400e. Nakon par meseci, jedino sto ponekad nedostaje je veci zoom. Iso je veoma dobar do nekih 1600 sa obzirom na mali senzor. Kompaktniji je od rx100 i jednostavno je ozbiljan kompakt, sa brzim fokusom koji veoma dobro radi i u npr. kontra svetu i slabijim svetlosnim uslovima.
 4. fotografija broj 10 - 5 poena fotografija broj 07 - 3 poena fotografija broj 05 - 1 poen
 5. U četvrtak, 03.10.2013. sa početkom od 18:00h, u bioskopskoj sali Kulturnog centra Vršac, održaće se prezentacija radova Gordana Pomorišca, našeg poznatog fotografa. Radionicu organizuje Kulturni centar Vršac u saradnji sa Foto klubom Vršac. Razgovor sa gostom vodiće moderator i dosadašnjih susreta, istoričar umetnosti, gospodin Slavko Timotijević.
 6. divni predeli. malo mi je saturacija neba u plus-u, dok je boja vode skroz ok. Jedno pitanje u vezi sa drugom fotkom (a i trecom), da li je to mesto na debelom brdu, tj onaj parking/vidikovac sa desne strane puta, nakon cega put skrece na levo? ako je, tu su zraci cesto fenomenali. i drugo pitanje je koje je to mali sliko ubijac? hvala unapred
 7. 12 i 13, subjektivno, naj u seriji i po kadru i po obradi. very very nice. edit: mislim na prvu nr13, ne na drugu nr13 :)
 8. Objektiv i dva poklopca. Prodaja, bez zamene. Cena 360eura
 9. U subotu 15. juna 2013, u 12:00 u sali bioskopa Kulturnog centra u Vršcu biće održano predavanje iz oblasti fotografije čuvenog fotografa Tomislava Peterneka u saradnji sa foto-klubom Vršac. Razgovor sa Peternekom će moderirati Slavko Timotijević. Predavanje je otvoreno za sve one koji se bave fotografijom, kao i za ljubitelje fotografske umetnosti. Ovo je drugo predavanje koje Kulturni Centar organizuje u saradnji sa foto-klubom Vršac i gospodinom Timotijevićem koji je prethodnog puta našoj stručnoj javnosti predstavio legendarnu Goranku Matić.
 10. ^ od petka 15. marta, izlozba ce biti preseljena i Beograd, Dvorana Doma Sindikata sa pocetkom od 20h.
 11. na prvoj definitivno curi ulje, a i svidja mi se raspored gedora, a 4 i pet-a su very nice.
×
×
 • Create New...