Jump to content

kalee

Članovi
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kalee

 1. Ono sto bi trebalo da resi problem jeste da ArchiCAD 11 Library kompletan folder uvezes u file u ArchiCADu 15 u kom ti to treba. Dakle na File/Library manager...pa onda Add. Nadjes ArchiCAD 11 Library i uvezes. Nadam se da je ovo od pomoci. Pozdrav.
 2. Hahahahaha, hvala :). Tako nekako je i bilo, sad cekam presudu :D
 3. Hvala na brzom odgovoru. Bio je od pomoci :)
 4. Drugari, potrebna mi je informacija. Treba da dam ponudu za projekat fasade jednoporodicne kuce koja treba da se oblozi kamenom i moguce drvetom. Dakle, potrebni su tehnicki crtezi (osnova, izgledi i detalji kacenja), karta materijala u nekoliko opcija, 3d modeli. Zanima me koliko bi bila realna cena za projekat rekonstrukcije fasade. Hvala unapred! :)
 5. Mi smo tim od dvoje arhitekata. Ukoliko vam je potreban projekat kafe bara, kontaktirajte nas putem mail adrese kalearh@yahoo.com. Imamo veliko iskustvo u projektovanju enterijera.
 6. Dizajn enterijera, brzo, povoljno i kvalitetno!!! Kontakt e-mail: kalearh@yahoo.com
 7. Drzim casove iz ArchiCAD-a na podrucju Novog Sada. Zainteresovani se mogu javiti na mail kalearh@yahoo.com.
 8. Ako Vam je potreban strucan predlog resenja javite se na kalearh@yahoo.com.
 9. Cao ste....zanima me vase misljenje.... :lol: http://www.arhitektura.rs/content/view/597/1/
 10. Dobro vece, javljam se povodom Vase ponude i zinteresovani smo za saradnju sa Vama. Za dalje informacije kontaktirajte nas na mail kalearh@yahoo.com. P.S. Moram da naglasim da vec imamo iskustva u izradi takvih projekata. Filip i Katarina
 11. Pa ne mogu reci da je 100% realna slika, ali mislim da su ok kvaliteta... Evo vam jedan primer, pa prosudite sami!
 12. Izvinjavam se ako nije bilo dovoljno precizno, u pitanju je turisticka prezentacija, dakle detaljni i verni renderi lokacije i animacija (setnja kroz podrucje), takodje sa detaljnim prikazom... Hvala.
 13. Molim sve koji imaju ikakvu informaciju koliko se krecu cene rendera (cena po jednom renderu) i cena animacije (cena po minutu trajanja) da mi odgovore sto hitnije, ova informacija mi je preko potrebna. Treba nesto da radim, a ne znam kako se krecu cene na trzistu. Hvala unapred svima!
 14. Molim sve koji imaju ikakvu informaciju koliko se krecu cene rendera (cena po jednom renderu) i cena animacije (cena po jednoj minuti) da mi odgovore sto hitnije, ova informacija mi je preko potrebna. Treba nesto da radim, a ne znam kako se krecu cene na trzistu. Hvala unapred svima!
 15. kalee

  Placam crtanje

  Zdravo, javljam se povodom tvog oglasa, mogu da uradim ono sto ti treba i naglasavam da sam imala priliku da radim diplomske radove vise puta, od prezentacije do osmišljavanja čitavog rada i da su narucioci bili i vise nego zadovoljni... Dečko i ja radimo zajedno, tako da može biti, relativno, brzo gotovo... Ako te zanima, javi se na mail kalearh@yahoo.com, pa cemo se dogovoriti, i mozemo ti poslati primere nekih nasih ranijih radova ...Inace, ako te zanima, oboje smo zavrsili arhitekturu...
 16. Ja se javljam na poziv, ali me interesuje kako da vas kontaktiram!? Ups, izvinjavam se, tek sam sad videla da ima mail!!! Sorry ;)
 17. Najiskrenije soba u potpuno beloj boji zaista moze da izleda sterilno... Moja preporuka je svakako ozivljavanje prostora sa bar jos jednom bojom u razlicitim nijansama, te boje bi trebalo ti da odaberes uz strucni savet, ali je najbitnije kakav utisak na tebe ostavljaju odredjene boje, mada postoji generalna odrednica, svakako da ih svako drugacije dozivljava... Ovo su samo neki saveti, medjutim, kao sto je Svetlanica napisala, vrlo je tesko govoriti napamet, kada bi imao neku fotografiju bilo bi mnogo lakse :)
 18. interesuje me sta mislite o tezi jednog profesora da svakom enterijeru treba malo kica, tj. da je to ono sto ga cini ljudskim... meni ovo, posle kraceg razmisljanja i ima nekog smisla... naravno, pod kicem se ne podrazumeva gipsana statua Bude u prirodnoj velicini, vec detalji koji na odredjeni nacin skrecu paznju na sebe...
 19. Vrlo intereantna tema! Smatram da je nejbitnije da ideja koju si imao bude najbolje moguce predstavljena, tako da smatram da je tehnika crtanja vise licni izbor, i da bi tako trebalo da bude i na faxu...Naravno, da svaki arhitekta mora znati da se izrazava rucnim crtezom, ali isto tako mislim da mi, kao arhitekte, nemamo sta da trazimo u 21. veku bez poznavanja odgovarajucih softvera..niko nije rekao da se rucno ne moze uraditi dobar projekat, ali mislim da racunar ne treba posmatrati kao zlo 21. veka vec kao spravu koja nam izuzetno olaksava ono osnovno sto i jeste nas posao, ideja, a ne sav
 20. Meni forma ove kule deluje interesantno, ali nisam sigurna koliko dobro i kvalitetno je uklopljena u citavu pricu...Kompozicija mi je nekako cudna, a posebno mi je cudan ovaj valoviti deo oko bazena? :huh:
×
×
 • Create New...