Jump to content

kalee

─îlanovi
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  katarina radinovic
 1. Ono sto bi trebalo da resi problem jeste da ArchiCAD 11 Library kompletan folder uvezes u file u ArchiCADu 15 u kom ti to treba. Dakle na File/Library manager...pa onda Add. Nadjes ArchiCAD 11 Library i uvezes. Nadam se da je ovo od pomoci. Pozdrav.
 2. Hahahahaha, hvala :). Tako nekako je i bilo, sad cekam presudu :D
 3. Hvala na brzom odgovoru. Bio je od pomoci :)
 4. Drugari, potrebna mi je informacija. Treba da dam ponudu za projekat fasade jednoporodicne kuce koja treba da se oblozi kamenom i moguce drvetom. Dakle, potrebni su tehnicki crtezi (osnova, izgledi i detalji kacenja), karta materijala u nekoliko opcija, 3d modeli. Zanima me koliko bi bila realna cena za projekat rekonstrukcije fasade. Hvala unapred! :)
 5. Mi smo tim od dvoje arhitekata. Ukoliko vam je potreban projekat kafe bara, kontaktirajte nas putem mail adrese kalearh@yahoo.com. Imamo veliko iskustvo u projektovanju enterijera.
 6. Dizajn enterijera, brzo, povoljno i kvalitetno!!! Kontakt e-mail: kalearh@yahoo.com
 7. Drzim casove iz ArchiCAD-a na podrucju Novog Sada. Zainteresovani se mogu javiti na mail kalearh@yahoo.com.
 8. Ako Vam je potreban strucan predlog resenja javite se na kalearh@yahoo.com.
 9. Cao ste....zanima me vase misljenje.... :lol: http://www.arhitektura.rs/content/view/597/1/
 10. Dobro vece, javljam se povodom Vase ponude i zinteresovani smo za saradnju sa Vama. Za dalje informacije kontaktirajte nas na mail kalearh@yahoo.com. P.S. Moram da naglasim da vec imamo iskustva u izradi takvih projekata. Filip i Katarina
 11. Pa ne mogu reci da je 100% realna slika, ali mislim da su ok kvaliteta... Evo vam jedan primer, pa prosudite sami!
 12. Izvinjavam se ako nije bilo dovoljno precizno, u pitanju je turisticka prezentacija, dakle detaljni i verni renderi lokacije i animacija (setnja kroz podrucje), takodje sa detaljnim prikazom... Hvala.
 13. Molim sve koji imaju ikakvu informaciju koliko se krecu cene rendera (cena po jednom renderu) i cena animacije (cena po minutu trajanja) da mi odgovore sto hitnije, ova informacija mi je preko potrebna. Treba nesto da radim, a ne znam kako se krecu cene na trzistu. Hvala unapred svima!
 14. Molim sve koji imaju ikakvu informaciju koliko se krecu cene rendera (cena po jednom renderu) i cena animacije (cena po jednoj minuti) da mi odgovore sto hitnije, ova informacija mi je preko potrebna. Treba nesto da radim, a ne znam kako se krecu cene na trzistu. Hvala unapred svima!
×
×
 • Create New...