Jump to content

operater 04

Članovi
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About operater 04

 • Birthday 04/30/1920

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Так

Previous Fields

 • Ime i prezime
  СЛ
 1. Сјајна серија, али 2. је нестварно добра. Честитам!
 2. Скренуо бих ти пажњу на то да нигде није идеално :) Мораш бити спреман на то да и мир ван града има своју цену (одржавање куће и дворишта је доста скупље од одржавања стана, чишћење снега и лишћа је обавезан посао, лоше снабдевање струјом и водом, неретко је проблем и одлагање смећа, људи из малих средина нису баш благонаклони према дошљацима и овакво етикетирање остаје трајно...) Али... Све је то занемарљиво у односу на добре стране живота на селу! Довољно ти је да покосиш травњак, да после тога седнеш испод дрвета, отвориш хладно пиво и будеш срећан... а цепање дрва да ни не помињем :)
 3. Опрости (ништа лично) али не залазим на та културно минирана, контаминирана и деконтаминирана места. :)
 4. Лука, ако си за неко пивце, па да се сити испричамо (под условом да платиш прву туру) :D
 5. "Nema tu ništa kad se sastruže taj kolorit i situacija, prazno uglavnom... " Дивна реченица, изузетно применљива како у свету модерне уметности тако и у сви осталим сферама друштвеног живота.
 6. Шта ти га знам... обрађив`о сам... нешто... као... :blush:
 7. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
 8. Уз мало маште, ова флека би могла бити картографски приказ Србије (без своје јужне покрајине), а ово горе прозор у свет :)
 9. Лепо, лепо. Свиђа ми се што си направио и продавницу на сахајту и што си уопште кренуо у читаву причу са штампом, рамовима, продајом... Желим ти да продаш толико да наплатиш за сва она цимања по лошем времену, сва провлачења кроз уске пролазе и сав остали уложени труд :) ПС: Што се самог са`ајта тиче, можда да везе са пријатељима фотографима направиш тако да се отварају у новом прозору.
 10. Имам реч од 9 слова: ЗАБРАЊЕНИ.
 11. Принт у метарској величини, па на зид :)
×
×
 • Create New...