Jump to content

ducka

Članovi
 • Posts

  290
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About ducka

 • Birthday 03/30/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  DUCKEland

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Miloš Dukić

Recent Profile Visitors

3,283 profile views
 1. Društvo da li neko ima ovu knjigu u pdfu na srpskom ili ima već pročitanu pa da mi je proda kao polovnu sa cdom naravno u slučaju da mu više ne treba? http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php...8-86-7555-340-3 Može ponuda na pp ili mail milosdukicmail@gmail.com, kako god! Hvala!
 2. Pozdrav društvo, ima li neko preporuku za neku firmu koja radi štampu jarbola ovde u NSu sa korektnom cenom i kvalitetom usluge. Kucam po googlu izlaze mi samo beogradske firme, a ove novosadske što kao rade reklame uopšte ne rade jarbole. Hvala unapred, Pozdrav!
 3. Pozdrav društvo, ima li neko preporuku za neku firmu koja radi štampu jarbola ovde u NSu sa korektnom cenom i kvalitetom usluge. Kucam po googlu izlaze mi samo beogradske firme, a ove novosadske što kao rade reklame uopšte ne rade jarbole. Hvala unapred, Pozdrav!
 4. word, mada ima nekih naivnih scena ali napetost se oseća.
 5. Aj navedi tačan naziv nekog od tih pdf-ova?
 6. Čestitke Gezo! Baš mi krivo što sam prespavao sve to, umor me stigao zadnjih dana. Kontam da ću večeras ili za vikend otići da pogledam fotke.
 7. Posledjna odlična, ostale super. Svidja mi se ideja sa postavkom blica u suncobran, četvrta kao iz reklamnog katalog Avangardije. sve u svemu odlično još jednom!
 8. što bi rekli neki SAMO VELIKE FACE SLIKAJU INSEKTE U LETU! Bravo!
 9. Lexe ovo ti je the best bestova što se tiče portreta! Znači zanimljivije oči odavno nisam video! Meni full dobro! Pozz
 10. SVKDS - ništa vezano za KDS nego SAD VEĆ KREĆEMO DA SEREMO :lol:
 11. Alfred bi ti siguran sam rekao sada "a gde si ti bio celog mog života!?! "! :lol: Dobra ideja, dobra realizacija! ;)
 12. Da odlična je. fora u operi mini jeste to što ona za razliku od svog roditelja opera mobile "sakati" kod i prilagodjava ga za prelom na mobili čime smanjuje broj skinutih kilobajta pa nekad i za 70%
×
×
 • Create New...