3dM@niak
Jan 5 2006, 15:08
Crtao sam plisanog medu koji je pretvoren u kiborga, roba koji slusa naredjenja i unistava sve sto mu narede... Mrzi samog sebe i zeli da se otrgne, ali ne moze ni da se pomeri ako mu to ne narede... Da li deluje sumorno, tuznjikavo, ako malo duze gledate u njega?
Na papiru deluje bolje, nemam skener, nego sam ga fotografisao, pa sredio kolko se moglo u fotoshopu (malo sam izvukao kontrast...)
Kristijan
Jan 6 2006, 13:21
Screamers?
Daj ga malo u akcionim pozama.
3dM@niak
Jan 6 2006, 15:30
Shta znaci Screamers?
Znaci - film u kome se pojavljuje ovaj tvoj meda.
3dM@niak
Jan 6 2006, 18:24
OZbiljno? E, je6i9a, a ja mislio da sam nesto novo smislio...

Shta cesh...
3dM@niak
Jan 6 2006, 18:41
To sam i nameravao, al mi se sama skica svidela, pa reko da bacite pogled... Imam nameru da pravim strip, ali ako postoji takav film... onda otpada...
Tra-la-la
Jan 17 2006, 01:47
ne secam se bash najbolje filma al` mislim da meda ne izgleda bash ovako... tj. hocu reci ne mislim da bi bila kradja ni u vizuelnom delu niti po konceptu stripa ... na osnovu onoga kolko je, jelte manijak ispricao...
braknur
Jan 17 2006, 19:15
Da i ja kazem nesto,(iz dobre namere).Crtez ti je generalno nespretan i poradi na tome.
Nesigurne linije i gradacija....bled crtez za karaktera koji treba da ima psiholoski momenat sa cirkularom na ruci.
Imam osecaj da si se napatio crtkajuci linijice koje nista ne definisu,osim nesigurnost.
Crtaj i vezbaj ruku.Daj tu malo zivota i oslobodi se.Predji na neki medijum koji se ne brise(tus,fomasteri, rapidografi...)
Ove crteze ostavi kao koncept, pa tek kada iscrtas sve po kuci(ukljucujuci i roditelje) i kada te ostavi devojka, ili kada dobijes keca u skoli...navali na medu koji resava sve probleme sa cirkularom.
Tra-la-la
Jan 19 2006, 18:42
hehehehe ... e pa mora tako ... za umjetnost
GvozdeN
Jan 20 2006, 02:58
meni je teror medica skroz ok, ..radi na sencenju da meda dobije tvoj nik 3d....
malo mi je flat....screamers, kao bivshi vlasnik video kluba....jelte, nagledan scifi-a..samo me testera podseca na njih , klinac kiborg ima tu ulogu..ima i medu ,ali nije skeri ko tvoj...da probash u boji, pastel....
ajde postuj, nekako me tema podseca na Heavy Metal ... e to je bio bio film zbog kog smo crtali ko blesavi....
gStyle
Jan 20 2006, 03:05
zapravo u filmu se samo na kraju naznacilo da je i meda screamer ali nigde se nije videla testerica tako da i moze da prodje.
skica kao skica je ok, ali previshe mi je kockasta ova glava za nekog plish'du.
GvozdeN
Jan 20 2006, 03:12
jes kad se setim i meda je bio bad guy...
de se ti sad seti toga....
3deova skica mi je jako napeglana, mozda bi u tushu bila jacha.. Ono kao Blade runner fazon(secash se scena i fotke u filmu...), ja sam se jako lozio na stripove, mozda sam i pristrasan, ono neozbiljan....
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.