Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Meda-kiborg
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
3dM@niak
Crtao sam plisanog medu koji je pretvoren u kiborga, roba koji slusa naredjenja i unistava sve sto mu narede... Mrzi samog sebe i zeli da se otrgne, ali ne moze ni da se pomeri ako mu to ne narede... Da li deluje sumorno, tuznjikavo, ako malo duze gledate u njega?

Na papiru deluje bolje, nemam skener, nego sam ga fotografisao, pa sredio kolko se moglo u fotoshopu (malo sam izvukao kontrast...)

Kristijan
Screamers?

Daj ga malo u akcionim pozama.
3dM@niak
Shta znaci Screamers?
S07IW
Znaci - film u kome se pojavljuje ovaj tvoj meda. biggrin.gif
3dM@niak
OZbiljno? E, je6i9a, a ja mislio da sam nesto novo smislio... sad.gif Shta cesh... sad.gif
3dM@niak
To sam i nameravao, al mi se sama skica svidela, pa reko da bacite pogled... Imam nameru da pravim strip, ali ako postoji takav film... onda otpada...
Tra-la-la
ne secam se bash najbolje filma al` mislim da meda ne izgleda bash ovako... tj. hocu reci ne mislim da bi bila kradja ni u vizuelnom delu niti po konceptu stripa ... na osnovu onoga kolko je, jelte manijak ispricao...
braknur
Da i ja kazem nesto,(iz dobre namere).Crtez ti je generalno nespretan i poradi na tome.
Nesigurne linije i gradacija....bled crtez za karaktera koji treba da ima psiholoski momenat sa cirkularom na ruci.
Imam osecaj da si se napatio crtkajuci linijice koje nista ne definisu,osim nesigurnost.
Crtaj i vezbaj ruku.Daj tu malo zivota i oslobodi se.Predji na neki medijum koji se ne brise(tus,fomasteri, rapidografi...)
Ove crteze ostavi kao koncept, pa tek kada iscrtas sve po kuci(ukljucujuci i roditelje) i kada te ostavi devojka, ili kada dobijes keca u skoli...navali na medu koji resava sve probleme sa cirkularom.
Tra-la-la
hehehehe ... e pa mora tako ... za umjetnost
GvozdeN
meni je teror medica skroz ok, ..radi na sencenju da meda dobije tvoj nik 3d....
malo mi je flat....screamers, kao bivshi vlasnik video kluba....jelte, nagledan scifi-a..samo me testera podseca na njih , klinac kiborg ima tu ulogu..ima i medu ,ali nije skeri ko tvoj...da probash u boji, pastel....
ajde postuj, nekako me tema podseca na Heavy Metal ... e to je bio bio film zbog kog smo crtali ko blesavi....
gStyle
zapravo u filmu se samo na kraju naznacilo da je i meda screamer ali nigde se nije videla testerica tako da i moze da prodje.

skica kao skica je ok, ali previshe mi je kockasta ova glava za nekog plish'du.
GvozdeN
jes kad se setim i meda je bio bad guy...
de se ti sad seti toga.... biggrin.gif
3deova skica mi je jako napeglana, mozda bi u tushu bila jacha.. Ono kao Blade runner fazon(secash se scena i fotke u filmu...), ja sam se jako lozio na stripove, mozda sam i pristrasan, ono neozbiljan....
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.