Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Miljana
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Portreti i studijska fotografija
bytefx
MladiFotograf
Previše peglanja po mom mišljenju, pogotovo po očima, a i ovaj fejk blur smeta :-)
bytefx
A mora malo komercijala, ovo ono biggrin.gif...
Fejk blur je morao da ide, nisam imao vremena da smanjujem jacinu bliceva, da otvaram blendu i slicno, posto je sve moralo da se zbije za 20 minuta, u pitanju je 18. rodj, pa me iskreno strah bilo da experimentisem, a nisam imao mnogo vremena na raspolaganju... Kad sam malo bolje kasnije pogledao fotku, mnogo mi je smetao taj parket dole, pa sam eto probao...
Nemam opravdanja smile.gif.
Dragan-85
Detalj jedan : meni smeta velicina glave , jednostavno deluje neprirodno , plus na sve to oci..
Detalj dva: izgubila se kontura nosa sa strane sa koje dolazi svetlo , pa izgleda mnogo siri nego sto verovatno jeste..
Detalj tri , ledja su malo pogrbljena , tj trebalo je malo desno rame da zabaci nazad, da ne ispadne ona lopatica..

Boje su mi odlicne, ja bih samo malo nizi rakurs , i vecu ziznu daljinu..

I da , za fejk blur, samo si trebao da uradis neki gradualni prelaz , tj da samo lice bude u fokusu , a dole da blurujes postepeno , ovako je malo neprirodno da su noge celom duzinom u sokusu a stolica npr nije smile.gif
chusso
Malo je cudan polozaj ruku! Leva kao da nije njezina!
artfocus
Hm, 20 min je itekako dovoljno vremena. Šta bi radio kod mlade u sobi za recimo duplo kraće vreme od toga? Takođe mi nije jasno to sa jačinom bliceva, kako ni za to nisi imao vremena? Pa šta si radio bre, zavodio drugarice, a? tongue.gif
bytefx
Dovoljno za iskusne, ja sam neiskusan smile.gif. A kad na sve to nakalemis 5 drugarica.... biggrin.gif

Evo jos 2...

stavro
super boje +1
damjand
Ova druga iz drugog posta deluje toliko ispeglano da sam se zapitao da li je to fotografija ili recimo neke tempere, vodene boje smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.