Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Ostecena CF kartica
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografske tehnike
bytefx
Pozdrav svima.

Imam veliki problem, koji mislim da je tesko resiv... Zapravo ostetio sam CF karticu (CompactFlash Extreme), najverovatnije losim citacem kartica i sad samo mogu da se slikam s njom.... Da li neko mozda popravlja ovo, da li imate neku ideju kako bi moglo da se sredi... Dobijao sam savete da to moze da se ispravi mozda spenadlom itd itd, ali ni u sta nisam siguran vise...
Zalosno je sto je kartica koriscena svega 6 7 meseci... Hvala unapred!

Evo kako to izgleda:

moonlight

moj savet (iz licnog iskustva), zaboravi da imas tu karticu. Jeftinija je nova kartica od popravke aparata, veruj mi. Ja nisam provalio ostecenje (a manje je ostecena bila od tvoje), kada sam je vratio u aparat. Rezultat, crkla ploca na aparatu ...
czarkovic
Nisam nikad otvarao CF kartice ali mi pada ideja na pamet da nadjes neku jeftinu karticu najmanjeg kapaciteta i samo da od nje iskoristis kuciste (pod uslovom da im je unutrasnjost ista - leziste) a iz tvoje ostecene u nju prebacis meso (elektroniku). Mozes cak i nalepnice da prelepis... samo razmisljam naglas...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.