Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: NAKED CD cover
Dizajn Zona > Galerije > Grafički dizajn
cvele001
Ovo sam radio jos 2007 godine...

Sve je bilo uz pomoc stapa i kanapa, oni snimili na brzaka ja ovo smozgao za 6 minuta i onda kernuli da praivmo iste... cela fora je bila da sve bude maksimlano jednostavno i jeftino jer je sve finansirano iz dzepa... ako ne gresim mislim da je omot kostao ne vise od 20 din po komadu...

Ko je slusao ovaj bend zna koja je muzika u pitanju... Ostatak je na flickr koga zanima...

NAKED Omot Export S-10 by cvele001, on Flickr

NAKED Omot Export S-9 by cvele001, on Flickr

NAKED Omot Export S-6 by cvele001, on Flickr

NAKED Omot Export S-7 by cvele001, on Flickr
lisa
Eh da je vise ovakvih stvari... bio bi nam lepsi zivot.
DEDA_RUMA
Sjajno!!! smile.gif

Nisam ranije imao prilike da vidim ovo, ali da jesam - kupio bih CD iskljucivo zbog omota!
Misshole
cvele001
^Prosvetli me molim te biggrin.gif (otupeo sam ovih dana)
Klik-Klak
pa ti od sad "heklaj" poslove samo na brzaka i drzi se limita od 6 min. smile.gif
px325
E ovo mi se vec dopada, samo da je na prednjoj stranici ima jos neki detalj(nemora da bude bas skroz ogoljeno biggrin.gif)) i bilo bi mi vrhunski.
cvele001
^ Less is more biggrin.gif
psyfreak
But if less is more, how you're keeping score? (Eddie Wedder, Society) biggrin.gif

Jako lepo reshenje... bez nepotrebnog komplikovanja... smile.gif
nerva_traianus
CITAT (cvele001 @ Apr 21 2012, 18:18) *
^ Less is more biggrin.gif

Uvek bilo.

Jedino što moram da primetim je da ovaj čiča s prednje nije isti kao ovi što igraju oro. Al' neka.
px325
Less is more. xD
cvele001
^^ Cikica nije isti jer je ofestovan na unutra da bi u skopljenom stanju disk izgledao konkretno... da je isti onda bi uvek to bilo raspasovano i dronjavo...
lunatico
super, bravo!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.