Podstaknut gotovo neverovatnim mogucnostima cupanja iz senki u ACR-u, juce dodjoh na blesavu ideju, da fotografisem cerku u poprilicnoj pomrcini, dakle samo svetlo sa prozora po onom najtmurnijem danu u godini, ISO 1600 (max na 350D), blenda f/4, na 17-40 jer je to jedini objektiv koji imam a koji fokusira i maltene u mraku i ekspozicija 1/125 sec sto sigurno zamrzava stresenost i moution blur (barem kad sedi
Ta ekspozicija i ISO su mi davali oko -2,5 EV od merenja, koje sam dodao u PP-u, sto ovu fotku cini ekvivalentnom sa ~ ISO 10.000. Ono sto je za mene zapanjujuce je koliko se dobro 350D drzi mada nazalost nemam novije telo sa kojim bi mogao porediti. DR je cak i vise nego solidan za tu ISO vrednost a kolor korekcije ovde prakticno i nema samo WB na daylight. Luma sum je skidan selektivno sa Dfine 2.0, a kolorni u ACR-u gde nije dirana default vrednost 25. Naravno moglo bi ovo i bolje, jos nisam zadovoljan sumom u senci na obrazu i kosi iznad levog oka ali ovako na brzinu meni je ovo vise nego dobro za aparat star vec ni sam ne znam koliko godina.