Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Strip light
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Portreti i studijska fotografija
borisdejanovic
Pozdrav svim prijateljima, dugo vremena se nisam pojavljivao na dizajn zoni zbog preokupacije poslovima kojima sam se bavio. Sada kada sam se oslobodio velikih svakodnevnih obaveza odlucio sam da Vam se ponovo pridruzim i pokazem nesto novih radova koje pripremam za svoju novu 19. samostalnu izlozbu.
smena 8
OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS smile.gif

neke su sasvim ok i više od toga, prva recimo

neke su preterano obrađene, treća recimo

mada, sve u svemu, deluju vrlo zanimljivo
strokan
А сад нешто другачије smile.gif

Јако интересантна серија. Може ли се знати где ће бити та изложба?
borisdejanovic
CITAT (strokan @ Apr 16 2012, 18:53) *
А сад нешто другачије smile.gif

Јако интересантна серија. Може ли се знати где ће бити та изложба?

Nece ju skorije vreme jer jos dosta toga treba da realizujem i kompletiram pricu, ali cim budem znao bicete obavesteni na vreme i bice mi drago da budete moji gosti.
Marko Maric
Prva. Nju bih na zid zakacio iznad kompjutera, bas je interesantna
Moloch
Zanimljiva serija. Osjeća se utjecaj znašvećkoga biggrin.gif.

Mislim da bi sve fotke trebale biti veće da se može dati suvisliji komentar, nisam siguran jel' detalje razorila preagresivna obrada ili kompresija.

Šteta što pozadina na prvoj (najinteresantnija) nije malo tamnija, uglavnom se na svima za moj ukus previše preklapaju subjekti i ostali planovi bojom, teksturom i svjetlinom pa se sve čita malo ravno.

Na drugoj ti je bijeli pravokutnik potpisa "pobjegao" preko fotke. smile.gif

4 i 5 su mi zeru pretamne.

Čestitke na izložbi!
borisdejanovic
CITAT (Moloch @ Apr 17 2012, 07:47) *
Zanimljiva serija. Osjeća se utjecaj znašvećkoga biggrin.gif.

Mislim da bi sve fotke trebale biti veće da se može dati suvisliji komentar, nisam siguran jel' detalje razorila preagresivna obrada ili kompresija.

Šteta što pozadina na prvoj (najinteresantnija) nije malo tamnija, uglavnom se na svima za moj ukus previše preklapaju subjekti i ostali planovi bojom, teksturom i svjetlinom pa se sve čita malo ravno.

Na drugoj ti je bijeli pravokutnik potpisa "pobjegao" preko fotke. smile.gif

4 i 5 su mi zeru pretamne.

Čestitke na izložbi!

S obzirom da se oseca uticaj (znas vec koga) onda verovatno znas koliko je tehnika zahtevna sto prilikom samog fotografisanja tako i u postprodukciji. Fotke sam postavio po uslovima administratora pa je kvalitet znatno slabiji a i detalji su se dosta izgubili zbog kompresije, jer sam bas isao na to da su detalji dosta izrazeni sto se odlicno vidi na originalnim fotografijama. Prihvatam sve sugestije i radicu na tome da ih korigujem, zato sam i postavio fotografije kako bi mi ukazali na nedostacima i ucinio fotografije jos boljim. Hvala na sugestijama.
MR.BIG
EXTRA!
Jo Husafet
Mozes slobodno da okacis i vece fotke. Ta pravila su trajala dok je bilo Dial-Up neta, cisto da nekome ne bi preselo otvaranje stranica (ali i da ljudi ne bi okacili fotke u 18Mpx). Radi se izmena pravila te cemo ih blagovremeno okaciti u Temi.
borisdejanovic
CITAT (Jo Husafet @ Apr 17 2012, 16:45) *
Mozes slobodno da okacis i vece fotke. Ta pravila su trajala dok je bilo Dial-Up neta, cisto da nekome ne bi preselo otvaranje stranica (ali i da ljudi ne bi okacili fotke u 18Mpx). Radi se izmena pravila te cemo ih blagovremeno okaciti u Temi.

Hvala puno
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.