Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: sigma 28 1.8 EX DG
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografske tehnike
foto sasa
jel ko imao u rukama ovo staklo
Abdee
Da.
negovan
I ja. U obe.
artfocus
Haha, ja jok.
Abdee
Inace, ovaj objektiv je jedan od sigurih pokazatelja visokog nivoa izdrogiranosti u kompaniji Sigma. Elem, dobih ja novu "verziju" ovog stakla, bez "plisanog" finisa i zgrozih se kad videh da na prozorcetu sa skalom 'ladno nema oznaka za blende!
Jo Husafet
za koj moj onda sluzi prozorche?
simazoran
Imao je drugar 20/1.8 Nikonjsku verziju i bio je vrlo nesrećan, posto je poprilicno mek.Jedva ga se resio.Zgodna stvar ko hoce da radi kao Hamilton.
-NJS-
ja baš skoro probao C verziju 20/1.8 i poprilično je fino staklo, ima veiling flare dosta dok se ne privrne po ovakvim kišnim danima ali mi je skroz upotrebljivo staklo. 24/1.8 ja koristim dosta i koliko god da se privrne ćoškovi nikad nisu perfektni ali je poprilično upotrebljiva i na punom otvoru na 5D kecu.
Abdee
Dvajescetvorka je najbolje staklo iz te familije. Dvadesetica je za narkomane a dvajesosmica za siromasne umetnike sa zlicicom mazohizma.

Oni kad bi napravili HSM verzije tih objektiva i prodavali ih za neke ok novce, usrali bi se kad bi videli koliko bi se to prodavalo...
zorki
CITAT (Jo Husafet @ Apr 14 2012, 17:43) *
za koj moj onda sluzi prozorche?

just metraža verovatno...

Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.