foto sasa
Apr 13 2012, 21:42
jel ko imao u rukama ovo staklo
negovan
Apr 14 2012, 14:06
I ja. U obe.
artfocus
Apr 14 2012, 14:54
Haha, ja jok.
Inace, ovaj objektiv je jedan od sigurih pokazatelja visokog nivoa izdrogiranosti u kompaniji Sigma. Elem, dobih ja novu "verziju" ovog stakla, bez "plisanog" finisa i zgrozih se kad videh da na prozorcetu sa skalom 'ladno nema oznaka za blende!
Jo Husafet
Apr 14 2012, 16:43
za koj moj onda sluzi prozorche?
simazoran
Apr 14 2012, 16:48
Imao je drugar 20/1.8 Nikonjsku verziju i bio je vrlo nesrećan, posto je poprilicno mek.Jedva ga se resio.Zgodna stvar ko hoce da radi kao Hamilton.
ja baš skoro probao C verziju 20/1.8 i poprilično je fino staklo, ima veiling flare dosta dok se ne privrne po ovakvim kišnim danima ali mi je skroz upotrebljivo staklo. 24/1.8 ja koristim dosta i koliko god da se privrne ćoškovi nikad nisu perfektni ali je poprilično upotrebljiva i na punom otvoru na 5D kecu.
Dvajescetvorka je najbolje staklo iz te familije. Dvadesetica je za narkomane a dvajesosmica za siromasne umetnike sa zlicicom mazohizma.
Oni kad bi napravili HSM verzije tih objektiva i prodavali ih za neke ok novce, usrali bi se kad bi videli koliko bi se to prodavalo...
CITAT (Jo Husafet @ Apr 14 2012, 17:43)

za koj moj onda sluzi prozorche?
just metraža verovatno...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.