Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Savamala
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ulična i urbana fotografija
mgoran
Dao sam sebi malo umetničke slobode prilikom obrade ...

OVDE ima još par komada

1.

2.

3.

4.

pantapita
Prva i samo prva i to ako joj središ nekako to pregorelo nebo. Ja bih je prebacio u crno belo.
mgoran
CITAT (pantapita @ Apr 14 2012, 01:15) *
Prva i samo prva i to ako joj središ nekako to pregorelo nebo. Ja bih je prebacio u crno belo.

Samo jedno pitanje ... po odgovoru mi se učinilo da su osim prve sve ostale potpuno neprihvatljive , zanima me ako može malo detaljnije šta to tačno ne valja . Jeste da ne pričaju skoro nikakvu priču (ja to zovem mrtva priroda) , ali tehničko-estetski JA ne vidim da su nešto neprihvatljive . Dakle , ako nije problem jedno malo pojašnjenje ... naravno ako ne tražim previše . cool.gif

Aaaa ... ta prva mi se jako dopala "kompozicijski" , a pošto nebo nije moglo da se sredi onda sam baš išao na efekat jakog kontrasta i technicolor look . Evo ima još par njih koje su tehnički prihvatljivije , ali ova prva mi se nekako najviše dopala .

pantapita
Ne znam šta bih ti rekao za ostale tri. Na drugoj imaš užasno haotičan kadar, svašta tu ima, i ova olupina od broda i onaj balon pozadi i splav, i most i pregorelo nebo. Na trećoj mi ova fosna nije nimalo zanimljiva a imaš i užasno nemirnu pozadinu. 4. mi isto nije zanimljiva. Ovakvim fotkama možeš napuniti nekoliko kartica za jedno popodne. Moje iskreno mišljenje. Pozdrav.
mgoran
Uhhh ... dobro je , ja mislio da je nešto ozbiljnije u pitanju smile.gif

Verujem da je mnogima smorno da daju kritike i komentare , ali i "loša/negativna" kritika je bolja od nikakve ...

Evo , ja pošteno nisam napunio još ni svoju prvu karticu , pa su mi možda zato ove sličice zanimljive i lepe ... verovatno će mi jednog dana sve to biti možda pomalo čudno , ali ... sad sam nekako ponosan na njih . unsure.gif

zorki
samo napred, za početak nije loše. i traženje ideja je nešto.
smile.gif
pantapita
naravno, samo napred! Ja kad vidim svoje prve, smešne su mi sad. To je normalno, napredak je zagarantovan ako se posvetiš tome. Počinješ da osmatraš okolinu, primećuješ nešto što ranije nisi primećivao, primenjuješ stečena znanja o kompoziciji i kadriranju... i još mnogo toga.
mgoran
Mmmm... Hvala na podršci smile.gif dakle , sutra nova sesija (ako ne pada kiša) ...

p.s. ima da pokidam ovaj put wink.gif

cool.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.