QUOTE (Bukinjo @ Apr 13 2012, 19:04)

Pozdrav kolege,
sredjujem stan za sebe i naisao sam na situaciju da u dnevnom boravku/kuhinji/trpezariji stavim novi pod.
Najvise me privlaci crna granitna keramika u visokom sjaju 60x60. Dakle, izgleda fenomenalo i uklapa mi se uz ostatak enterijera odlicno. Sve je belo sivo, goli beton, opeka..ovo bi mu bio odlican kontrast.
Ono sto mene dvoumi je problem odrzavanja iste.
Vidjao sam u nekoliko lokala ovu keramiku i stalno izgleda uzasno strokavo, sada, ja imam u glavi idealnu sliku toga, i cena koja je prihvatljiva navodi me da napravim odluku da nju stavim, ali se plasim da cu morati 3 puta dnevno da ribam i da ce stan da izgleda neuredno stalno.
Iskustva?
tnx
Bitno je da li ce tebe taj crni pod uciniti srecnim ili ne, u smislu da ti svaki put kad udjes u prostoriju srce bude puno i da imas svoj mir da si napravio sebi nesto cime si prezadovoljan. Da se ti osetis uvek posebnim, da taj ambijent bude po tvomjim merilima savrsen i da ti bude drago da svaki sekund provedes u njemu. Ostalo, da li je praktican, da li ce se habati i koliko, nebitno veruj mi. Zivot cine male stvari, ako sam sebi ne napravis sto bi stari rekli gusht, niko nece. Ne preispituj sebe, ne meri racionalno - neracinalno, just go for it!
Veruj mi. Imam dva auta, jedan koji je racionalan, malo trosi, pametan izbor, dobra kupovina. Ono sto se ocekuje od normalnog coveka..i jedan svoj. Mator, zver sa potrosnjom od 20 litara, ali mi uvek srce zatreperi kad uzmem kljuc u ruke, jer me nikad ne ostavlja ravnodusnim, jer me cini srecnim. Da svi prate racionalno da su sve odluke u zivotu ekonomski izvgane, zivot ne bi imao smisao...