zoranpetrovic84
Apr 12 2012, 22:37
razmisljam da uzmem ovaj objektivcic za svakodnevno fotkanje...brdo fotki koje radim zumom su mi bas na 35mm...jedina mana je sto svuda po netu pisu kako je na fx-u katastrofa po coskovima...do nekih f8? Jel'imao neko ovaj staklo, kakva si iskustva?
cvele001
Apr 12 2012, 23:42
NIje bas toliko los. Nije da bas padnes u nesvest ali radi posao.
za 200 e koliko se obicno prodaje je totalno OK
Imao, nije hrdjav ali f2 mi bilo premalo tj nije imao DOF kakav sam ocekivao pa ga makao. Ostrina ok skroz.
ako fotkaš i imaš motiv i kadar kako treba, niko neće to da primeti. eventualno ako okači na zonu javiće se neki lik da te truje da su ti 'pukle bele partije' ili da imaš fliping crvene boje...
Nije katastrofa po ćoškovima, ali nećeš dobiti ništa u odnosu na zumzaru. Meni je gotiva, jer je mnogo manji i od dosta već malog 24-85/f2.8-4 i fino je zamenio 28/2.8.
Ja sam ga kupio od Lex-a za 250 novčanih jedinica, ako se ne varam, i vredi te pare svakako. Ima taj starinski šmek koji je imala i 28ica na D700, a ja to baš volim.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.