Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: msnet gmbh
Dizajn Zona > Galerije > Interaktivni dizajn
bigcat
cao drustvance smile.gif

Evo jedan sajtic koji sam skoro radio. tematika je internet tv, prodaja set up boxova za web tv i slicno. Isao sam na foru clean designa sa informacijom u prvom planu. pa izvolite s komentarima.

Za sajt je radjena custom WP tema, HTML5

evo link: MS Net Gmbh
SchWeppeS
nije lose ali nekako mi je sve prazno razumem da si isao simple and clean stilom ali nekako ova vrsta sajtova treba da bude simple ali mi je ovo nekako presimple razlog ispod ovog slajda pa dole ovo sto mu doje kao footer preveliko i totalno nepotrebno trebao si nesto kreativnije glavni menu mi nije prikladam sajtu jer ti nije nikako slideshow uokviren i nekako je preostar i prevelik ali uz te neke izmene da se napravi malo blazi slideshow manji footer sa malo lepsom idejom i da se na glavnom meniju poradi bice to ok mada i sada je ok ali ovo je moje misljenje
rejven
šveps teško da će te neko shvatiti ozbiljno s obzirom da ne koristiš tačke i zareze smile.gif

meni se sviđa sajt, samo čini mi se da malkice previše liči na sbbov
vili
Clean & simple, nije lose. Ne bih se slozio da je previse simple, ali mu definitivno nebi smetalo malo necega da razbije monotoniju.

Jedino sto se iz aviona vidi da je WP template (naravno, to vidimo samo mi koji se bavimo ovim poslom biggrin.gif)

Fali ti desni border na glavnoj navigaciji.

I fali ti optimizacija za mobilne, odnosno responsive layout. Nije obavezno, ali vrlo pozeljno u danasnje vreme.
bigcat
Jao vidi stvarno pobegao mi border. ups. fala!
Sa slikama u header slideru nemam nista. to sam dobio da ubacim, dabude kao i kon nettv-a... da je taj deo zivlji mislim da bi ceo sajt dobio na energiji, ali sta ces...

Kako se bre vidi da je WP template? pa ravio sam custom temu ko sto rekoh. mislim logika i struktura jesu WP-ovski, to stoji smile.gif

mobile friendly ce da bude u fazi 2 smile.gif
vili
CITAT (bigcat @ Apr 12 2012, 14:18) *
mislim logika i struktura jesu WP-ovski, to stoji smile.gif

Upravo wink.gif
px325
Clean Samsung style biggrin.gif Meni se bas svidja.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.