Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Radovi 2012
Dizajn Zona > Specijalni forumi > 3D i modelovanje
jaro3d
Radovi 2012 god.
Radjeni u 3ds maxu 2011 vray render u photoshopu doradeno

CC Dobro Dosli biggrin.gif
Archangel
Jarane. Odlicno ti ide modelovanje i teksture, ali moras malo poraditi na renderingu. Ustvari vise na osvetljenju.
Izvini jel ovo Softimage?.
Sad vidim da nije smile.gif ucinilo mi se zbog onih clay rendera sa wireom.
jaro3d
CITAT (Archangel @ Apr 8 2012, 19:25) *
Jarane. Odlicno ti ide modelovanje i teksture, ali moras malo poraditi na renderingu. Ustvari vise na osvetljenju.
Izvini jel ovo Softimage?.
Sad vidim da nije smile.gif ucinilo mi se zbog onih clay rendera sa wireom.

znam znam render mi je slaba strana al ucim se jos ovo mi dode ko hobi i odmaranje mozga biggrin.gif
LuckyBug
Globus ti je bas fino ispao, mada je na onom renderu dof bespotreban smile.gif
Sa tim u vezi sah je simpatican ali da kadriras figure, i tu ubacis dof jer je to logican potez.
Ja bih fokusirao radove na tu neku pricu, steta bi bilo da dobre stvari potonu zbog losijih, vazan je kvalitet a ne kvantitet.
okmijun
Ih, da meni ovakav render bude slaba strana DE BI MI BIO KRAJ!!!!!!!!!
jaro3d
CITAT (LuckyBug @ Apr 8 2012, 19:58) *
Globus ti je bas fino ispao, mada je na onom renderu dof bespotreban smile.gif
Sa tim u vezi sah je simpatican ali da kadriras figure, i tu ubacis dof jer je to logican potez.
Ja bih fokusirao radove na tu neku pricu, steta bi bilo da dobre stvari potonu zbog losijih, vazan je kvalitet a ne kvantitet.

Hvala a sto se tice dof tako sam htio meni fino izgleda al svako ima svoje misljenje sto se toga tice sliku vise necu nista dirat posto radim na necemu drugom sad trenutno
jaro3d
CITAT (okmijun @ Apr 8 2012, 22:04) *
Ih, da meni ovakav render bude slaba strana DE BI MI BIO KRAJ!!!!!!!!!

Okmijun jel to dobro il lose sto se tice rendera nisam te bas najbolje skonto biggrin.gif
Coyotes_75
Trebalo bi da radis vise sa spekular i glos mapama, sve texture su ti jako sterilne, i to onda izgleda neprirodno. Pogledaj na stvari koje te okruzuju, ni jedna povrsina nije sjajan svuda identicno cak iako je od istog materijala. Pogledaj primer mada ih imas na internetu gomila:

http://features.cgsociety.org/newgallerycr...57258_large.jpg

samo to sve trazi vreme, pa polako, eksperimentisi

sve naj

okmijun
CITAT (jaro3d @ Apr 9 2012, 12:17) *
Okmijun jel to dobro il lose sto se tice rendera nisam te bas najbolje skonto biggrin.gif

ma dobro bre, da ne kazem odlicno!
jaro3d
CITAT (Coyotes_75 @ Apr 10 2012, 16:48) *
Trebalo bi da radis vise sa spekular i glos mapama, sve texture su ti jako sterilne, i to onda izgleda neprirodno. Pogledaj na stvari koje te okruzuju, ni jedna povrsina nije sjajan svuda identicno cak iako je od istog materijala. Pogledaj primer mada ih imas na internetu gomila:

http://features.cgsociety.org/newgallerycr...57258_large.jpg

samo to sve trazi vreme, pa polako, eksperimentisi

sve naj

Hvala ma sto se toga tice jos sam amater jedino sto sam globus radio par dana sve ostale slike sam radio po jedan dan il par sati uvijek sam negdje zurio al sad lagano pomalo experimentisem i ucim se
jaro3d
CITAT (okmijun @ Apr 10 2012, 20:20) *
ma dobro bre, da ne kazem odlicno!

Hvala Hvala biggrin.gif bit ce i boljih radim na jednoj slici zamislio sam je pa je prenosim na 3d modele
jaro3d
eh evo i moj prvi Zbrush model nije nesto al napredujem tongue.gif

btw
U paklici imas 21 cigaru,pakovanja su po 20! biggrin.gif
jaro3d
CITAT (btw @ Apr 13 2012, 09:46) *
U paklici imas 21 cigaru,pakovanja su po 20! biggrin.gif

heheheheh nepusim cigare pa ni ne znam a nisam ni obraco paznju na to biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.