Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Wacom intuos 5 M proba
Dizajn Zona > Galerije > Digitalna umetnost
grgica
Kupio Wacom intuos 5 M i odlep! Veoma sam zadovoljan prvim rezultatima i performansama table i olovke i evo prvih rezultata, ima jos dosta da se radi ( o greskama da i ne govorim, malo sam zbrzao ), navikavam se polako s obzirom da sam 7 godina koristio genius wizard pen 5x4 ?! Al' cu sad da crtam jooooj
Dimče
Neka ti je sa srećom. I ja ga merkam. Proba - odlična! smile.gif

@ostali
Još jedan spreman za novi skeč sešn!
Da ponovim moj predlog - Lik iz grčke mitologije. Tu ima i monstera i oružja i golotinje...
Moj favorit - gorgona!
4lieNFr3aK
poz Grgice,molim te reci mi gde si kupio tablu,i za koje pare?
Uzimam je uskoro..bice mi prva...
I jos jedno pitanje,imam monitor od 22" ,kako bi se ponasala M velicina sa ovim monitorom?
grgica
CITAT (4lieNFr3aK @ Apr 28 2012, 19:01) *
poz Grgice,molim te reci mi gde si kupio tablu,i za koje pare?
Uzimam je uskoro..bice mi prva...
I jos jedno pitanje,imam monitor od 22" ,kako bi se ponasala M velicina sa ovim monitorom?

pozdrav i tebi
Kupio sam je u ''Atom Computers'' (kod beogradske arene), cena joj je 33 000 cini mi se, ne mogu da nadjem racun ali imas na IT svet sajtu cene.. sto se tice monitora nema frke, ja imam 23'' i super je kako god da okrenes, monitor to jest smile.gif
4lieNFr3aK
oho odlicnoooo.....hvala ti,posto vidim na IT svetu,minimalna cena je 380e..za M velicinu + Touch...sad ne znam da li si ti uzeo sa dodirom,ili bez pa si je platio tako jeftino...u svakom slucaju poseticu ih tamo da se raspitam...
veliko HVALA za odgovor oko cene i ponasanja sa velikim monitorom smile.gif POZZ
grgica
CITAT (4lieNFr3aK @ Apr 30 2012, 12:49) *
oho odlicnoooo.....hvala ti,posto vidim na IT svetu,minimalna cena je 380e..za M velicinu + Touch...sad ne znam da li si ti uzeo sa dodirom,ili bez pa si je platio tako jeftino...u svakom slucaju poseticu ih tamo da se raspitam...
veliko HVALA za odgovor oko cene i ponasanja sa velikim monitorom smile.gif POZZ

evo ga http://www.itsvet.com/proizvod/wacom-intuo..._tablets/96/121
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.