CITAT (Trunks @ Apr 8 2012, 11:07)

Sad će ispasti da ja nešto izmišljam posle ovakvih komentara ali ovo je meni daleko od odličnog. Da me ne shvatiš pogrešno, nije loše uopšte ali je totalno nedovršeno i prosečno, kad bi za početak ispravio neke očigledne greške bila bi druga priča.
Nemam te kako pogrešno shvatiti. Svako vidi moj sajt na drukčiji način. I cijenim iskrene kritike bile dobre ili loše. Sve mi to pomaže da napredujem

Font koji si koristio u header-u jako amaterski deluje plus se mnogo kolje sa Century Gothic-om dole, kao da su dva različita sajta. Usput, nisam lud ni za Century Gothic jer je to jedan od fontova koje baš treba znati kako koristiti al' ajde.
Ok, znači morao bih bolje uskladiti 2 fonta.

Logotip takođe bez smisla i alignmenta, reč "and" naglašena bespotrebno.
Znam da mi logo nije nešto. Nisam logo dizajner. Ako želim profesionalnije morao bih unajmiti nekoga da mi napravi.

Konceptualno mi se ne sviđa što ti glavni deo sajta (pre folda) zauzima ovaj page tear (koji pritom nije najsrećnije rešen). Tu vidim neka dva iPhone-a (?) i iPad. Prva pomisao mi je da se baviš razvojem iOS aplikacija. Na drugi pogled, piše da su u pitanju mobilni sajtovi ali kad odem na Portfolio sekciju ne vidim ništa vezano za mobilne uređaje, trebalo bi da budeš dosledan ako si već furao mobile priču.
Ne bi trebao biti samo iPhone, već predstavljati općenito mobitele.Nisam mislio stavljati posebno sve vrste mobilnih uređaja.
Vidim da si dobio dojam da radim samo za mobitele. Ali nije tako. U pitanju su
web stranice ( znači ove standardne desktop, responsive, cms i mobilne ),
mobilne web aplikacije(neovisno o platformi jer su na webu) i
kodiranje.
To sam htio prikazati kroz ona tri kruga. Ali očito si ti dobio dojam da radim samo za mobitele. Znači da je problem u ta tri kruga i samim slikama mobitela.( protumači se kao da nudim usluge isključivo za mobitele )
Što se tiče portfolija on prikazuje ono šta radim i dosljedan je.( ako zanemarimo tekst iznad). Mobilni radovi još nisu uvršteni(većinom zbog stagnacije projekata,uskoro će biti prikazani), a za sad se vide samo web stranice.

I vidi da ti neko proveri engleski, ima grešaka.
BTW, "Contact" iz navigacije meni prelazi u drugi red (Chrome, OS X,
screenshot).
Hvala za provjeru.

Poenta je da sve što dizajniraš mora da bude baš tu iz dobrog razloga, ne može samo zato što ti se sviđa fazon ili šta god (npr. ja bih umesto onog page tear efekta odmah prikazao prvi rad).
Nadam se da sam ti išta pomogao. Potencijal je tu i to je pravac u kom bi po meni trebalo da ideš.
Hvala puno Trunks! Naravno da si mi pomogao.

Nastojat ću poboljšati sajt.