Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: MBP se napio vina...
Dizajn Zona > DZ diskusije > Hardver
Gremlin
Drugari,

pomagajte... koleginicin MBP se napio vina. Brzo je reagovala, ugasila obrnula naopačke, skinula bateriju, fenom sušila... ponijela kod nekog lika koga poznaje al on ne zna di dalje da je uputi.

Tastatura mrtva, ekran se razlio... pa mi treba preporuka da li postoji neki "neoficijelni" ili sličan pošten servis, đe bi mogla da zamijeni diplay a da joj ne traže bubreg. U Beogradu ili okolini...

Unaprijed hvala...
boric
Ниси написао који је модел у питању. То доста значи. Мада, чим је она сама скинула батерију, није унибади. С те стране је лакше мењати тастатуру, а и дисплеј. Имаш онај тамо други форум, па можда нађеш неког.

Верујем да бих и ја могао да заменим све то, ако би ви набавили делове. wink.gif

поз.
Trunks
Ako je prosula crno vino, neka prospe belo i sve će biti ok.
igopirko
auuu ... samo da nije ploca stradala ... jer velike su sanse da je vilo prespojilo kontakte ...
kada se dese ta polivanja , najbolja situacija bez ikakvog napona da bude lap top , i da se susi najmanje 3 dana.jer vlaga se najduze zadrzava svuda gde ima najmanje prostora [chipovi , flat kablici , konektori ... ]
nesa69
Imao sam taj problem sa displejom, zamenio ga sa polovnim. Izašlo oko 10000 dinara. E sad, našao ih preko neta, onaj tržni centar, valjda "milenijum" preko puta garaže na Obilićevom vencu. Ima ih na guglanju nekoliko (laptop servis u potrazi), uglavnom najbolje da potražiš, pozoveš, raspitaš se. Bio je i nov zamenski displej, oko 15000 dinara. Videću gde mi je garancija (valjda 6 meseci) pa ti pustim kontakt na pm ako ti pomogne nešto.
Bio sam tad u gužvi pa ga ovi moji nosili na zamenu i pokupili ga isti dan, tako da izvini što ne znam gde je tačno.

edit: ne mogu ti pustim pm, kaže puno ti sanduče, javljaj ako ti bude trebalo.
Gremlin
Trunks, to sa bijelim vinom ide kad proliješ crno, pa bijelim izvlačiš, al ne i obratno... mada smo se šalili na taj račun biggrin.gif

Nešo, ako nađeš kontakt puno bi mi olakštao... unaprijed hvala!
Trunks
Jbg, morao sam. biggrin.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.