Gremlin
Mar 25 2012, 10:13
Drugari,
pomagajte... koleginicin MBP se napio vina. Brzo je reagovala, ugasila obrnula naopačke, skinula bateriju, fenom sušila... ponijela kod nekog lika koga poznaje al on ne zna di dalje da je uputi.
Tastatura mrtva, ekran se razlio... pa mi treba preporuka da li postoji neki "neoficijelni" ili sličan pošten servis, đe bi mogla da zamijeni diplay a da joj ne traže bubreg. U Beogradu ili okolini...
Unaprijed hvala...
Ниси написао који је модел у питању. То доста значи. Мада, чим је она сама скинула батерију, није унибади. С те стране је лакше мењати тастатуру, а и дисплеј. Имаш онај тамо други форум, па можда нађеш неког.
Верујем да бих и ја могао да заменим све то, ако би ви набавили делове.

поз.
Trunks
Mar 25 2012, 18:30
Ako je prosula crno vino, neka prospe belo i sve će biti ok.
igopirko
Mar 25 2012, 19:20
auuu ... samo da nije ploca stradala ... jer velike su sanse da je vilo prespojilo kontakte ...
kada se dese ta polivanja , najbolja situacija bez ikakvog napona da bude lap top , i da se susi najmanje 3 dana.jer vlaga se najduze zadrzava svuda gde ima najmanje prostora [chipovi , flat kablici , konektori ... ]
nesa69
Mar 25 2012, 20:46
Imao sam taj problem sa displejom, zamenio ga sa polovnim. Izašlo oko 10000 dinara. E sad, našao ih preko neta, onaj tržni centar, valjda "milenijum" preko puta garaže na Obilićevom vencu. Ima ih na guglanju nekoliko (laptop servis u potrazi), uglavnom najbolje da potražiš, pozoveš, raspitaš se. Bio je i nov zamenski displej, oko 15000 dinara. Videću gde mi je garancija (valjda 6 meseci) pa ti pustim kontakt na pm ako ti pomogne nešto.
Bio sam tad u gužvi pa ga ovi moji nosili na zamenu i pokupili ga isti dan, tako da izvini što ne znam gde je tačno.
edit: ne mogu ti pustim pm, kaže puno ti sanduče, javljaj ako ti bude trebalo.
Gremlin
Mar 25 2012, 23:02
Trunks, to sa bijelim vinom ide kad proliješ crno, pa bijelim izvlačiš, al ne i obratno... mada smo se šalili na taj račun

Nešo, ako nađeš kontakt puno bi mi olakštao... unaprijed hvala!
Trunks
Mar 26 2012, 02:09
Jbg, morao sam.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.