Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Canon BP-511A
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Fotografske tehnike
cenga
Pozdrav raji,

Treba mi vase iskustvo vezano za ovu bateriju koja konkretno ide u 5D mk1 i s obzirom da original prodaju po 100EUR a kopija kineskih ima na sve strane ebay ponajvise...zanima me koja od tih silnih najbolje radi posao...vjerovatno je da su mnoge tu i tamo slicne po kapacitetu...ali mozda postoji neki seller neka serija koja se najbolje pokazala!
Svi savjeti i sugestije su dobrodosli!

Mnogo hvala na paznji!

Pozz
guru
Ako mislish da ti neko kaze kod koga cesh kupiti najbolju bateriju, to je nemoguce. Mozda je ta baterija kod jednog sellera bila iz jednog izvora sada, a za mesec dana da bude totalni drugi izvor. Ja sam je narucivao od 20 razlicitih prodavaca i uvek su bile bolje od originalne, tako da tu nema shta da se bira...
techa013
Ja imam 3 Triaxa i rade odlicno.
MissionVao
Hähnel >>>> Starblitz. Druge nisam probala.
mojeime
Ja u sreci i zdravlju koristim Photix vec neko vreme smile.gif
kuzman
Triax se meni pokazao odlično.
guru
Nije bitna firma uopshte, sve je to isto, i one gde nista ne pise na njima, pogotovo za BP-511 koje postoje 10 godina smile.gif
rskljnkv
kako to da toliko košta originalna baterija?
Mnogi koji prodaju 20d,30d možda imaju na prodaju višak, ja sam tako nabavio jednu za 15 eur.
cenga
Hvala za ove neke firme koje nisam pratio tipa hahnel, phottix, i sl...
Ansmann A-Can BP 511 isto tako dobro kotira...svatih!
Za phottix govore da koriste panasonic celije...dali je istina ne znam.
Kako 100 eura...niti meni nije jasno...strasno je to,licno zvao i provjerio smile.gif
guru
To je neko odvalio cenu, originalna nova baterija je oko 40e preko, polovne originalne su 25...
cenga
Ovo je bio ovlasteni distributer i jako sam im se nasmijao!
miha\zero
ja sam moju originalnu iz BHPhotoa dobio za 42$ sa postarinom

osim ako te ne vode na rucak i upoznaju sa vrlo zgodnom i lakom svastikom za te novce ...
Azazel
Stvarno je mnogo 100e, u Holandiji može nova BP-511A da se nađe za 40e. Našao sam gde se dve prodaju za 70e, ima lik mnogo komada.

I meni je moja oslabila, sutra uzimam neku kinesku, valjda će obaviti posao, dok ne kupim original preko. smile.gif
MissionVao
BP-511 Hahnelova mi radi podjednako dobro kao original, mislim da su za Triax govorili da traje malko krace. U principu bolje je da kupis dve kopije pa da ti traju kao 1.5 prava nego samo jednu pravu. Dok sam koristila samo 40d imala sam 4 baterije i to je bilo super resenje (ne bih mogla da sam htela sve 4 prave).
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.