Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Nekima nam je vruce a neki se i smrzavate...:D
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Portreti i studijska fotografija
Stranice: 1, 2, 3
B@ne J
Pozdrav svima, pratim ovaj forum jos od pre par godina ali sam se tek od skora registrovao, pa resih da Vam u ove hladne dane malo podgrejem mastu...biggrin.gif
Salu na stranu, ne znam da li postoje neka pravila o postavljanju ovakvih fotografija, ako sam nesto pogresio, izbrisacu smile.gif
Slike su sa FB pa se izvinjavam ako su nekome suvise male smile.gif Kritike i sugestije dobrodosle smile.gif
Kliknite za pregled priloga
1nf1n1ty
xaxaxa,ovo sam ja zamishljao dok sam slushao ovu pesmu http://www.youtube.com/watch?v=1FNu0bqFRJM&feature=BFa smile.gif
Azazel
Fine fotke. Poslednja mi se baš sviđa, samo mi nije jasno ko bi ovakve fotke stavio na FB. Malo droljasto za moj ukus, ali sa fotografske strane dobro odrađen posao.

Sve pohvale i dobrodošao na forum. wink.gif
fotorax
Ej bre decko jeli ti to naz zajebavas rolleyes.gif
Ma dobre su ! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Super a sta mi sad da radimo, kako da postujemo one bake i deke poslije svega ovoga.
Pod hitno da nam posudis nekog modela da se i mi malo zezamo rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Strumpf
Dobro nam dosao, mislim stvarno DOOOBro dosao biggrin.gif

salu na stranu, meni na prvoj kadar nikako ne lezi,
na trecoj mi se samo ne svidja sto se kosa istopila sa pozadinom
sve ostalo odlicno, nadam se da cu i ja tako za koji dan

favorit druga

p.S. Inace volimo da su fotke numerisane, radi lakseg komentarisanja
B@ne J
Sto se tice ovog "droljasto",svestan sam ja toga,neki put i meni zasmeta ali neke devojke vole kad uspem da iz njih izvucem i tu bezobraznu stranu tako da se ja svojski potrudim biggrin.gif ...naravno, neki put je to sa ukusom a neki put preteram, ali svaka devojka koja kaze da ne bi volela da vidi sebe u nekom "kuckastom" izdanju, laze! smile.gif

Inace, ovakve fotografije su obezbedile nekim devojkama posao za razne promocije, spotove, slikanje za casopise i slicno...i sve to uz pomoc FB-a, tako da... eto objasnjenja zasto bi neko postavljao takve slike na FB smile.gif

E sada, posto vidim da je poslednja fotka obrisana, pretpostavljam da na forumu nisu dozvoljene obnazene fotografije pa ih necu u buduce postavljati smile.gif
Pozz svima smile.gif

1nf1n1ty
e jbg,nisam stigao da vidim tu poslednju biggrin.gif
jel je ovo nish u pitanju? smile.gif
Milak
CITAT (fotorax @ Feb 1 2012, 21:56) *
Pod hitno da nam posudis nekog modela da se i mi malo zezamo rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

+1 haha

Sad je i mene zagolicala masta za tu izbrisanu. Da li je bar dozvoljeno da se okaci fotka negde drugo pa da se ostavi link?
B@ne J
Jeste, Nis je smile.gif ...sto se te slike tice, mnogo mi smeta kad kazu da je fotomontaza a ja se smrzavao da napravim taj set, dobroo ajdeee i devojka se smrzavala...biggrin.gif

Edit: Ako je dozvoljeno da postavim link te izbrisane slike, uradicu to
Christopher Carrion
Dozvoljeno je dokle god je normalnost u pitanju. smile.gif
Hornet
Sve je to normalno wink.gif
B@ne J
Meni je ovo i vise nego normalno a vi procenite sami smile.gif
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...9_1484602_n.jpg
cvele001
I nama je vise nego normalno biggrin.gif
McBain
^ Vrlo normalno... biggrin.gif

Samo stavi u naslov "NOT WORK SAFE" zbog onih koj gledaju s posla.
stavro
nsfw sam oduvek povezivao sa need for speed most wanted unsure.gif
olio
Dobre su. Meni se najvise dopala ova bw teta-mrazica smile.gif
Na drugoj mi nesto para oci ovaj savijeni palac desne ruke i nasarani nokti...odvlace paznju sa ostatka lepe mlade dame.
Na trecoj mi deluje kao da je na levom delu rebara i levom zglobu iznad sake probilo previse svetla u odnosu na lice i noge...
(Izvinjavam se zbog komentara kao da sam u mesari, ali ne znam kako drugacije da se "odrazim" smile.gif
Azazel
Ako može neki info, čime fotkano, aparat, objektiv, blic?

Hvala smile.gif
B@ne J
CITAT (olio @ Feb 3 2012, 11:35) *
Dobre su. Meni se najvise dopala ova bw teta-mrazica smile.gif
Na drugoj mi nesto para oci ovaj savijeni palac desne ruke i nasarani nokti...odvlace paznju sa ostatka lepe mlade dame.
Na trecoj mi deluje kao da je na levom delu rebara i levom zglobu iznad sake probilo previse svetla u odnosu na lice i noge...
(Izvinjavam se zbog komentara kao da sam u mesari, ali ne znam kako drugacije da se "odrazim" smile.gif

Od ovakvih sisa i guza ti gledas palac i nokte huh.gif biggrin.gif Salim se, i meni smetaju te neke sitnice smile.gif Na drugoj mi ama bas nista ne smeta tongue.gif

Sto se tice opreme, koristim Canon 7D + Sigma 18-50 2.8, Canon 50mm 1.4, 70-200L f4, po nekad Nikon D7000 + tamron 17-50 2.8, Sigma 50-150 2.8 i Nikon D300s + 35mm 1.8 i Nikorr 18-105vr smile.gif

Postavio bih Vam jos fotografija ali sam vec premasio dozvoljeni limit za upload
Jo Husafet
pa okaci na imageshack, photobucket ili sl. pa kopiraj linkove.
Dr Bouz
seka mraz mislim da ti je tu najboljija slika. mozhda zato shto nema direktne (face to face) interakcije. imash tu i tamo greshkice na slikama, vidim ne obracash paznju na sitnice. e sad ako je to zato shto obracash paznju na modelice, i pride si mlad chovek, ondak je to valjda dozvoljeno, a ako ne, onda je opet valjda dozvoljeno. malo mi je bash ta brute force selektivna de/satturation bezveze. mislim da bi ti bila bolja slika da si pustio malo boje i na carshiju, a ako nema nekih bash messy povrsina boje (shto je vrlo teshko za ocekivati), onda mozhda i skroz kolor.
B@ne J
Ja generalno najvise vremena potrosim na svetlo tako da mi u postu ostane sto manje posla, nekad se neka greska provuce ali se ne stresiram puno jer ja radim zato sto mi je lepo dok radim, jos kad su i devojke zadovoljne...ih wink.gif
Sto se tice obrade, nekada preteram bez potrebe jer sam stalno u fazonu "a mozda bi ovo moglo ovako...hm ili ovako..." i onda se pogubim...biggrin.gif ...svejedno, meni se dopada ovako a to je ono sto je bitno smile.gif
Evo originalne smanjene fotke, bilo je tmurno i padao je mrak pa vi vidite, meni se ne svidja

a evo i jos nekih slicica iz arhive smile.gif

civi
daj jos odlicno je ovo smile.gif
Rashan
Sad vec postaje vruce rolleyes.gif
Jo Husafet
a nekima se i ne zatrese ruka wink.gif
Darkos
Tema već ode na drugu stranu a samo je Doc spomenuo selektivnu desaturaciju - da si slikao neke babe pola ljudi koji se javiše bi ti rekli da to ne valja wink.gif tongue.gif A meni lično je bolja obrađena deda-mraz devojka... i fini su ti modeli, kao i fotke wink.gif

Azazel
Fina ti arhiva. Još jednom, odlične fotke smile.gif
Rashan
@Darkos
Na koju to stranu ode tema. Valjda je jasno da ako vec nisam kritikovao fotografije, nemam nista autoru konstruktivno da uputim, sto znaci da su mu za moj pojam fotografije dobre, pa eto valjda je autoru dobrodosao i takav benigni komentar. huh.gif
Inace ako pogledas unazad moje komentare na bilo ciju fotografiju, videces da je ova pruka "retka iznimka".
Opet se ponavljam. Nisam neki strucnjak u portretnoj (a pogotovo studijdkoj) fotografiji, ali osnove fotografije i ono sto hoce njom da se prikaze, e to mi nije strano.
B@ne J
CITAT (Darkos @ Feb 3 2012, 20:10) *
Tema već ode na drugu stranu a samo je Doc spomenuo selektivnu desaturaciju - da si slikao neke babe pola ljudi koji se javiše bi ti rekli da to ne valja wink.gif tongue.gif A meni lično je bolja obrađena deda-mraz devojka... i fini su ti modeli, kao i fotke wink.gif

Ne razumem, ako je Dr Mr spomenuo selektivnu desaturaciju to znaci da automatski ne valja ili sta? blink.gif biggrin.gif
Ja mislim, a verujem da se i vecina ovde slaze, da je bolje da gledate fotke zgodnih i lepih devojaka nego baba wink.gif
Sto se komentara tice, fotografije sam postavio da bih cuo komentare, kako pozitivne tako i negativne, pa raspalite slobodno smile.gif

@Jo ...nisam siguran da sam te razumeo huh.gif
Darkos
Ma ne bre... kad sam ja počeo da dolazim na DZ, masovno su kritikovane selektivne desaturacije, kao kič najgore vrste. I onda kad ti okačiš selektivno obučenu devojku, to niko ne primeti (to je samo pohvala za tvoje modele wink.gif )

Meni se fotke dopadaju, ali ja sam ovde lošiji od amatera wink.gif
B@ne J
Pa i jesu kich, i ja izbegavam to da koristim ali se ovde lepo uklopilo, daje joj malo zivosti, crvena boja, bla bla...smile.gif
Dr Bouz
da bre. ja kad kazhem - to ti je onda tako laugh.gif (al samo u mojoj glavi jeli)
meni ova drugopostavljena ultra-boljija od one shto je samo kapica crvena (i sam sam sebe potapshao po ramenu, jer sam dobro sve zamislio iako nisam vid'o).
bytefx
Doktore, a sto se tice farmakološke industrije? biggrin.gif
Dr Bouz
ozbiljni kriminalci'n'razbojnici.
Jo Husafet
CITAT (B@ne J @ Feb 4 2012, 12:33) *
@Jo ...nisam siguran da sam te razumeo huh.gif

interna sala.. ne obaziri se (ako si mislio na ruku) smile.gif

Ako si mislio na kacenje fotki, imas uputstvo na pocetku foruma pa pogledaj kako da linkujes tako da se vide odmah fotke.

Same fotke... poslednji akt je dobar, samo nisam siguran za kadrove. Nisu losi, smo nam se vidjenja razilaze. Ni jedno ni drugo ne mora da bude lose.
Pozdravljam manjak svetla. Konacno neko da fotka sa senkama.

i da... selektivna desaturacija jeste (uglavnom) kitch najteze vrste.

B@ne J
Na ruku sam mislio smile.gif
Sto se tice tih vasih internih sala to ne morate bas u mojoj temi...smile.gif

Znaci na kraju smo se svi slozili da je selektivna desaturacija super! tongue.gif

Evo jos par slicica i necu vise

civi
neka neka mozes jos...
1nf1n1ty
brateee.. hocu kad porastem da budem ti tongue.gif
MissionVao
Posto konstruktivnu kritiku nesto ne umem da dam u ovom slucaju, istakla bih samo da me na 3. slici s ove strane to krzno podseca na mrtvu macku laugh.gif Ne znam sto je uopste tu, ne doprinosi dozivljaju. Sta je to? ohmy.gif
B@ne J
Ispod te "mrtve macke" biggrin.gif se nalazi fleka od kreme za samopotamnjivanje, pa da se to ne vidi, mrtva maca je odigrala znacajnu ulogu u tom trenutku biggrin.gif
Dr Bouz
znash kako kazhu komonvelchani> jur nevr alon vid ded ket badi araund biggrin.gif
MissionVao
Prosto se zapitas koliko fleke&Co. inace uticu na fotke biggrin.gif
magdalenaa
majko mila....
hektor2

Au, znaci srcka....
Samo ti salji jos
Azazel
^
+1 biggrin.gif
B@ne J

Jel dostaaaa? smile.gif
mipko
lock this thread !
Miljko KG
Ako ima narucivanja, onda bih neku iz serije sa autoputa. Mislim, video sam ih ja, ali, red je da se opet pogledaju smile.gif
Pozdrav!
Mosquito Slayer
CITAT (hektor2 @ Feb 5 2012, 21:30) *

Au, znaci srcka....
Samo ti salji jos

Deda šta to gledaš sram te bilo biggrin.gif
MissionVao
Podrzavam sto nisi fotosopirao telo i njegove prirodne osobine na 2. slici iz poslednje ture biggrin.gif Al sve me nesto vuce da namestim taj top preko koze, da ne bude nabora smile.gif
3. je bas lep portret, mozda malo toksican al lep smile.gif
Jesi li siguran da ti ne bi bilo lepse da highlights ne budu zuto/zeleni? biggrin.gif
B@ne J
U pravu si za taj nabor, malo bode oci i dugo sam razmisljao da li da ga sklonim ali eto, odlucio sam da ostane tu smile.gif
Sto se higlights-a tice, volim da bude tako jer belo je za pi*kice...biggrin.gif salim se, imam mnogooo normalnih belih beauty fazona pa me to smorilo, sad sam u zuto-zelenom fazonu..smile.gif

@Miljko KG ..te sa auto puta mi se ne dopadaju nesto specijalno, i ovo mozda deluje jeftino za nekoga, a tek te sa auto puta bi bile dno...smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.