<DESIGNER>
Jan 9 2012, 22:37
Pokusavam da napravim logo za sebe,promenuo sam vec nekoliko varijanti.nikako da se odlucim za jednu i da tu zavrsim do kraja.Ova mi se cini bolja,jos nije gotova.Znak treba da pokazuje slova M i V.(inicijali moga imena i prezimena).Da li da nastavim ovu varijantu ili da menjam?Ocekujem sto vise kritika :-) Najteze je raditi za sebe.Sto vise gledam,to mi se vise ne svidja :-(
Zli zeka
Jan 9 2012, 22:54
ne vidim nikakvu vezu izmedju "Graphic Designer" i ovog mv znaka iznad.
Bolje stavi svoje ime i prezime umesto toga.
Font je ocaj, tacnije debljina G i D odudara od ostatka teksta, sto deluje amaterski.
Slažem se i ja. Nije me dojmilo. Slova M i V su zgodna za komvinovanje i eksperimentisanje, tako da... kreni.
<DESIGNER>
Jan 9 2012, 23:45
to sam se dvoumio da li da stavim moje ime ili GraphicDesigner,upravu ste stavljam svoje ime,al idemo redom.1.Znak?
Gosevski
Jan 10 2012, 00:27
Stavi svoje ime. Boje mi se ne svidjaju, kao ni sam znak. Probaj nesto jednostavnije, npr slovo M ali da je V unutar tog M druge boje. Nadam se da si razumeo.
duleSaga
Jan 10 2012, 09:09
promeni font za pocetak, ostalo se slazem sa kolegama.
nerva_traianus
Jan 10 2012, 10:45
Čini mi se da si neproporcionalno "skalirao" GraphicDesigner želeći da od regularnog fonta napraviš condensed varijantu.
Ukoliko si grafički dizajner, to je skandal.
SJ Design
Jan 11 2012, 00:25
Boje su baš zlo. Podsećaju me na boje logotipa iz prošle decenije. Boje obavezno promeni, plavu nikako, bar ne ove dve nijanse, asociraju me na logo neke stomatološke ordinacije ili vodovoda. Dobro se boriš sa kompozicijom, samo mislim da je tvoja ideja (slovo iznad slova) isfurana...Firma Volkswagen je napravila revoluciju sa tom forom i mislim da su oni tu glavni. Pokušaj neki fazon sa malim slovima (da ne budu CAPSLOCK-ovana). Savet: Nemoj da komplikuješ stvari kad praviš logo, glavni je fazon da rešenje bude "tupavo" tj. prosto,a ne da nam zadaje mindfuck. Tvoj logo treba da priča malu pričicu tvoje profesije. U tvom logotipu ne bih video tu pričicu, da nisi napisao Graphic Designer. Smisli motiv koji će nas uveriti da se ti baviš grafičkim dizajnom.
Dokblejim
Jan 11 2012, 00:27
ili, jednostavno napisi vm-odovod.
color-fusion
Jan 11 2012, 14:02
Bilo bi dobro da se promeni, boja, mnogo je drčava i smeta, niti se uklapa sa dizajnom. Font se slažem da trema da se promeni. Može lepo i lako da se uklopi dobar logo sa onim M ako ti je to namera
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.