Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Zalazak sunca sa Štavne
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Priroda, pejzaži
bori
Esdy_11192
Previse se izgubilo detalja u delu koji zauzima dobru trecinu (ver. vise) slike.. Steta. Nije neuobicajeno da se to desava, ali onda probaj da to svedes na zanemarljiv deo u kompoziciji.
froger
Dobra je fotka. Lepo uhvacen momenat.

Steta sto nisi pustio panoramu. Jos jedna fotka levo i jedna desno i bilo bi ko lutka. Probaj sledeci puti da ubacis i nesto u prvi plan, bice interesantnije.

bori
Malo smo zakasnili, ovo je prva fotka iz serijala - kasno je bilo za panoramu!

Da napomenem da sam i ovu fotku napravio sa mikro4/3 sistemom - Panasonic G3 100-300mm!

Hvala na komentarima!

froger
U, Mandusicu, ti si se dobro naoruzao. Kako ti se svidja masina? Cujem da su te mirorles zverke dosta dobre.
bori
CITAT (froger @ Aug 27 2011, 19:52) *
U, Mandusicu, ti si se dobro naoruzao. Kako ti se svidja masina? Cujem da su te mirorles zverke dosta dobre.

Jako sam zadovoljan, za jedno 10% ima slabiji senzor od Nikon d7000 ali je zato brzina,video i tazina su u plusu. Koristit cu ga dok se ne pojavi GH3, koji ce biti indentican ili bolji u senzoru od d7000. Objektivi su savrseni a uzeo sam i GF3 sa 14 mm koji mi nije jos dosao, pozdrav!
DuxX
Lepo!
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.