Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: gaja / WEDDING VIDEO no.16
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Film i Video
gajone
http://vimeo.com/25531680
Svaki je komentar dobro dosao...
DamirK
To je fin svadbarski video (bar taj deo)... a ne ono za sta sam ja dao pare smile.gif Da cica u ruci drzi kameru i trci zamnom.
Fino...
gajone
CITAT (DamirK @ Jun 24 2011, 09:50) *
To je fin svadbarski video (bar taj deo)... a ne ono za sta sam ja dao pare smile.gif Da cica u ruci drzi kameru i trci zamnom.
Fino...

he,he....hvala druze!
monte1
Dobro odradjeno, al vidim popularna ista muzika muzika medju vama kamermanima smile.gif

Video No15. VS Moj kamermanos smile.gif
gajone
CITAT (monte1 @ Jun 24 2011, 10:21) *
Dobro odradjeno, al vidim popularna ista muzika muzika medju vama kamermanima smile.gif

Video No15. VS Moj kamermanos smile.gif

Eto vidis.A kažu psihodelična.....hvala
Ai-CaTS
Meni je skroz fino, samo jesu morali ovi shadows-i do kraja u ljubichasto? Bash bode ochi, na trenutke izgleda kao reklama za komercijalnu banku wink.gif
gajone
CITAT (Ai-CaTS @ Jun 24 2011, 17:28) *
Meni je skroz fino, samo jesu morali ovi shadows-i do kraja u ljubichasto? Bash bode ochi, na trenutke izgleda kao reklama za komercijalnu banku wink.gif

Morat ce ici tako dok ne skontam nešto drugo za CC.Do sada je to najbolje sto mogu.Preci cu na Final Cut,cuo sam da ima dobru obradu kolora,i vidio naravno
bytefx
I meni je taj tvoj CC uzas..... Jos kad pocnu da pucaju senke, au.... Koristio si ga i na onom spotu, i na jos nekim radovima i mnogo puta sam ti rekao da mi preterano smeta......
Imas dosta programa sa gotovim presetima za CC, pa pokusaj sa time, ako vec ne mozes sam nesto da iskolorises....

PozZ
gajone
CITAT (bytefx @ Jun 24 2011, 21:22) *
I meni je taj tvoj CC uzas..... Jos kad pocnu da pucaju senke, au.... Koristio si ga i na onom spotu, i na jos nekim radovima i mnogo puta sam ti rekao da mi preterano smeta......
Imas dosta programa sa gotovim presetima za CC, pa pokusaj sa time, ako vec ne mozes sam nesto da iskolorises....

PozZ

Pa dobro ne bi se bas slozio sa tobom da je uzas,puno je bolje od sirove slike.Al ajd....
bytefx
Kako sve moze da se iskolorise, po meni jeste uzas....
Nemoj da se ljutis, dobronamerno skroz smile.gif.

Mozda i nisam upravu, ali eto, da se ogradim, kazem sto se mene tice, ne svidja mi se takva vrsta korekcije....

Igraj se jos malo smile.gif.

Pozdrav!!
majov
Cool je skroz. Malo mi smeta onaj postokomusticki fabricki ambijent (ko half life 2 da gledam) ali kapiram da ima smisla u prici verovatno smile.gif
zarkov
Final Cut Pro je odličan za korekciju boja, ali još bolji je je Color, deo paketa.
No, za sve je potrebno oko i vreme koje nije na pretek.

Neke dobre lekcije za boje? Mislim knjige u e formatu. Preporuka često više vredi od pretrage.
guru
Pa kakve ovo veze ima sa programom, covek je bukvalno ofarbao shadows u ljubichasto iz nekog razloga, nije program to sam uradio i nece FCP da mu pomogne tu nikako, a ni Color, a ni Resolve smile.gif

Ja ti preporucujem da uzmesh Magic Bullet, jednostavan je i mnogo se moze nauchiti o kolor korekciji kroz vec gotove presete, pa cesh onda i sam krenuti da eksperimentishesh, ali ovo ljubicasto je stvarno uzas smile.gif
AdnAm
Zapazio sam u zadnje vrijeme da ovaj efekat koriste i neki fotografi da bi, kao, dali štih kolor fotografija iz početka sedamdesetih. Ovdje je trebalo još degradirati i ostale boje (boja kože da vuče na žuto, zelena da dreči) ako hoćeš baš taj efekt.

Ono što mene čudi (i pomalo ide na živce) je što se konstantno bježi od standardnog formata slike. U vrijeme 4:3 formata montiralo se u 16:9 pa smo imali crne linije gore i dole. Dočekasmo da (pretpostavljam) većina televizora i monitora bude u 16:9 formatu i (ja) očekivah da je sa crnim linijama završeno. Ne, sada se montira u formatu 2,35:1 ili šire. Mislim, u čemu je fora? Naručioci i krajnji potrošači će taj video gledati na 16:9 televizoru. Mislite li da im je drago gledati samo 2/3 slike, uz mogućnost burn-in pojave na plazma ekranima (a vidio sam to i na LCD-u)?
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.