Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: ...ono prije spavanja
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ostale fotografske teme
shock979
dan je bio bez bas najboljeg svjetla, ali prizor je bio za desetku...

kako vam se svidza izvedba?

1.

2.
Jebivetar
...као што си и сам рекао светлости и контраста нема, али и то може да се `заврши` у ПС-у, а што се тиче призора:.. еХтра, доња би била боља, само да није оних флаша у води (и то мож` се заврши у ПС-у).
shock979
nisam htjeo da je "kasapim"... svi prijedlozi su na mjestu... tnx
MichaelJordan
Nisi morao bas onu ovcicu na prvoj da iseces...

Ok, su...."pocisti" one flase i sredi malo kontrast i levelse u PS
shock979
eee
da
znas kako je sa zivotinjama... jos sa velike daljine...hahha
non-stop su mijenjale mjesto pa je i to otezavalo stvar...

a mislio sam da ce neko da primjeti jos jednu stvar koja je mene jako dojmila tek kasnije nakon sto sam pregledavao slike.

na jednoj od slika jedna ovca tj. janje je crno, a na dugoj samo jedna ovca okrece glavu nasuprot svih ostalih...

ima tu nekog znacenja i volim kad potrefim tako nesto... neku "skrivenu" poruku ili kako da nazovem?

mozda samo grijesim... a ovo za PS ce da bude kad stignem
-=: soNic :=-
evo ja primetio.. cak bolja mi je prva, nekako je jasniji kadar.. e sad, bilo bi jos mnogo bolje da nema one skroz levo ovce shto je odsechena, i malo bih je cropnuo odozgo mozhda.. nisam siguran..naravno PS malo nafurao kontrast i malko bojice..
Dragisa
Scena je jako zanimljiva ali mi se kadriranje uopste ne dopada. Posebno kod druge, skroz je konfuzna, previse detalja, tj. ovaca.
VladaM
CITAT (-=: soNic :=- @ Nov 25 2005, 11:28)
evo ja primetio.. cak bolja mi je prva, nekako je jasniji kadar.. e sad, bilo bi jos mnogo bolje da nema one skroz levo ovce shto je odsechena, i malo bih je cropnuo odozgo mozhda.. nisam siguran..naravno PS malo nafurao kontrast i malko bojice..

Eto, nemam nista da dodam, Sonicni sve rekao.
Pozdrav,

Vlada
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.