Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Храна
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ostale fotografske teme
Петар М. Дима

након дужег времена, пресушио сам са филмовима.
опет размишљање о исплативости дигитале, о распродаји опреме и уопште
... шта се из свега овог може излећи?
nkls
interesantan koncept / ja lajk.
Nemo
Mnogo razmisljas... ne radi to sebi biggrin.gif

Bice filmova, veruj mi... wink.gif

A digitala... to je vec druga prica.

Pozzz
Nemo

Btw, super ti slidza... smile.gif
gatto
Hrana za dušu u cetru kadra okružena hranom za telo kao sporednom supstancom, više prilogom nego hranom.
Tako je ja vidim

A za izleganje, ako je realizacija dobra na emulziji biće i na senzoru + mnogo jeftinija, kad napraviš fotku koja obara biće svejedno čime si je napravio
Pozdrav
Петар М. Дима
ма, морам да размишљам - фотка ме све више интересује као скуп идеја - све мање размишљам о оној 1 слиџа > 1ооо речи.. тако се уклопило - често одрадим диџи конверзију и бацим то у ђубре, на овој је гос'ин силвер ефекс дао добре смернице - чак повремено замирише на емулзију.
мислим да фотографски процес и опрема дођу као природни след онога са чим смо почели - шта фотографишем, зашто? - тако да се јаја односе и на
идеје, смисленост/без смисленост досадашњег рада,
питања: шта даље, итд ...
'као и увек, 'фала на коментарима.
ево још једне фото питалице, у шта се претварамО?

девојчица и тв / модерна бајка

lukastrika
dobre fotke!
Петар М. Дима
'као и увек, 'фала на коментарима. x2
gatto
Ova druga me oduševila. Jednoličnost TV programa stopljena u jednu belinu izgleda kao nekakvo biće, i njen prikovan pogled daju neku nerealnu atmosferu kao neki sovjetski SF
pantapita
ova sa devojcicom i TV-om mnogo mnogo jaka!
t@urus
meni druga, malo je reci fenomenalna, atmosfera, svetlo koje tv daje, najjaci momenat su mi ovi duseci ispod devojcice, kao da leti na nekom cilimu dok gleda tv! Savrseno dobro i istinito!
Nemo
Eti ti ga sad... prvo nam kazes kako se nosis mislju da sve batalis, a onda okacis ovu drugu fotku biggrin.gif

Ne daj se Dimo!!!
-NJS-
kad god sledeći put pomisliš da nešto treba da batališ lupi sebi šamar. smile.gif
svemu treba dati neki odmor a najbolji način da kao fotograf staviš tačku negde je da to zaokružiš izložbom.
Петар М. Дима
чекај, чекај да сазри ...
-NJS-
ok, samo nemoj ko Eugene Smith, molim te. wink.gif
Петар М. Дима
?
-NJS-
ma zahebavam se na konto toga sto on nikad nije zavrshio Picenburg.
realno, ja prvi imam problem sa stavljanjem tocjke a eto delim onakve savete. smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.