Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Fighting disease Koncept [RUT]
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Tradicionalne umetnosti i ilustracija
spine
Razmishljam o devojchici. Trebala bi da izgleda ukopano od straha. Meni vishe deluje kao da sa zadovoljstvom posmatra shta se deshava. Mozda greshim. Suvishe vremena sam proveo gledajuci skicu.
Any ideas?

Ziveli
tomashin
Uvuci levu nogu monstruna da bi bolje stajao i da bi vise izgledalo da se obrushava na malu. Slobodno desna ruka monstruma moze jos vise ka nama, u prvi plan. Devojcica deluje ukopano od straha samo je problem sto "gleda" u ruku cudovista koja je u drugom planu i nama nebitna pa razbija kontinuitet interakcije izmedju aktera slike (uh kakva kenjaza smile.gif ).
DanDzi
ukratko:

zivotinjka mi je malo kruta volela bi da je vise u pokretu napada.....mozda malo prenaglaseno izvijena da dobije na sili,
a iz devojcice ne mogu nikakvu preteranu emociju da izvucem...previse tako ravno stoji i sto kaze tomashin za pogled ...da je ukopana gledala bi visoko gore u njega mozda?

probaj jos.... smile.gif
spine
Evo neshto drugacijeg pristupa.

Ziveli
DanDzi
ja i dalje ne dozivljavam devojcicu kao ukopanu od straha..... unsure.gif

odglumi ispred ogledala da vidis polozaj tela mozda ti to da neke ideje? s obzirom da nosi (nesto) mozda bi to vise stegla , vise bila skvrcena.....samo izbacujem ideje ali nisam sigurna sta tacno jer ti bolje znas pricu ...

poz! smile.gif
designeratwork
Probaj da joj spustis ruke pored tela, malo odmaknute, i rasirenih prstiju.

Druga opcija je da probas da joj skupis noge, i blago savijes desnu u kolenu, a ruke priblizis glavi, kao da je prekrila usta sakama.

Nadam se da sam ti pomogao
spine
Treba da drzi psetance onako malo prebacheno preko ramena a da pritom bude uplashena. Mozda bih mogao da pokusham da joj skupim ramena?

Ziveli
designeratwork
CITAT (spine @ Nov 20 2005, 23:24)
Treba da drzi psetance onako malo prebacheno preko ramena a da pritom bude uplashena. Mozda bih mogao da pokusham da joj skupim ramena?
Ziveli
*

Onda leva ruka pridrzava kuce odozdo, a desna preko glave psa, odnosno njenog levog ramena, i povi je malo uznazad,, a glava psa da bude priljubljena uz rame...

Mozda cak i kao da je zakoracila unazad, ustuknuvsi.. smile.gif
Aneley
Definitivno joj skupi ramena, a ruke neka jako stiskaju medu. Neka gleda pravo u monstruma. smile.gif
cg
mozesh joj recimo izbaciti desnu nogu malo ispred, zarotirati kukove i torzo u levo dok desnom rukom drzi kucu laktom okrenutim ka zveri, trup da je blago povijen na levo a glava naslonjena na pseto pardon kucu. biggrin.gif
jovbranko
Kada je neko ukopan od straha, zapravo mu je telo ukoceno, ne moze ni da se mrdne. Tesko ces to docarati. Jedino po licu bi mogao. Probaj da docaras da se jako boji, a ne da je ukopana od straha. Recimo nesto od sledecih ideja:
- da je pala na dupe i da pokusava da pobegne tako "puzeci"
- da place i da je pokrila rukama lice. Ovo mi je tipicna decija reakcija i mislim da bi bila OK.
- da je samo jednom rukom pokrila usta

Pozdrav.
Lucas
napravi da joj ruke idu na dole i da su joj sake otvorene i rasirene (svaki prst na svoju stranu). a ruke krute. mislim da bi to bilo bolje. mozda da probas i sa nekom neurednom frizurom kakva bi se dobila kad bi se u trenutku trgla.
Tra-la-la
^ mislis da josh uvek radi na ovom radu???
Lucas
hahaha LOL tongue.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.