Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Transport SRB - CG
Dizajn Zona > DZ diskusije > Ćaskanje
Fidel Castro
Znam da sam sigurno promasio forum ali stvarno nisam imao pojma gdje bi ovo postavio...

Kontaktirao sam par ljudi koje znam ali od toga ne bi nista pa reko aj da ovdje probam.. nece me valjda urednici zaklati a i da oce - nece biti prvi put smile.gif

P.S. Ako neko smatra da postoji bolje mjesto za temu neka premjesti...

Znaci u pitanju cak nije ni foto-oprema vec neka 'igracka', tacnije 1 ili 2 RC helikoptera/auta koja mi trebaju za jedan poklon koji ce biti za koji mjesec a meni je licno veoma bitan.

Ne znam sad da li smijem da stavljam link-ove pa da ne bude reklama (postavicu ako neko od urednika kaze da nema problema sa tim).. Uglavnom, radnja se nalazi u Novom Sadu a posto ja nemam nikakvih planova da idem tamo u skorije vrijeme pokusavam da nadjem nekog ko bi mogao to da mi donese. Naravno, platio bih neku razumnu cijenu za transport bilo u eurima ili gajbama piva..

Jos se nisam 100% odlucio ali najvjerovatnije je u pitanju jedan RC helikopter i jedno RC auto. Te 2 igracke kostaju oko 170-180 eura po trenutnom kursu dinar-euro.

Ako neko ide na relaciji Novi Sad - Podgorica/Bar neka se javi ovdje ili posalje PP za vise informacija..

Hvala unaprijed.
mae
možda je glupo,ali da probaš da pošalješ onim poštanskim vozom ili kako već?
mislim da kreće svaki dan oko...lupam 9 iz nsa. i ide do bara.
to je samo jedan vagon na putničkom vozu.
Roy Fokker
Ja ću tek krajem mjeseca NS-PG... ali vozom. To su dosta krupne stvari, zar ne? Nema ih u Podgorici, u onoj novoj radnji?
Fidel Castro
Ne znam za tu novu prodavnicu... Mozes li mi reci kako se zovu.. gdje se nalaze.. mozda broj.. adresa...
(mozda i na PP da ne bi opet bilo reklamiranja)

Inace pokusavam da se dogovorim sa samim prodavcem da on nadje nekog svog vozaca a ja da platim pri samoj predaji 'robe'. Mislim da je to najbolje rjsenje za obije strane ali ocu da znam i alternativne opcije.

Nisam razmisljao o tom teretnom vagonu ali nazvacu da provjerim kako to funkcionise.

Hvala u svakom slucaju.
sira
Bilo koja varijanta slanja koja uključuje Poštu Srbije ili neku drugu firmu podrazumeva
carinsku proceduru i popunjavanje nekih papira kod slanja (konkretno za Beograd pošta kod
žel. stanice) i pri tom se plaća ohoho. blink.gif
Za 50 gr. čaja su mi naplatili 700 din mad.gif

A onda carina Crne Gore za koju ne znam kako i koliko huh.gif
Fidel Castro
Sto znaci da je slicno kao da se salje DHL-om ili TNT-om... Sam 'prevoz' kosta vise nego proizvod.. Samo sto ovako pustas svoje da te deru a ne strane.. smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.