Svidja mi se.... Samo, na 4. si trebao da uklonis "urbanu" sredinu... Lep ambijent, camac, bara... A tamo u pozadini zuta zgrada, bandere

....
Moje misljenje

1. mi je naj...
7. ima mng lep kolorit
PozZ
dobre, video sam pre neki dan na sajtu, pre no shto si ih okacio , samo kod 4 kao da se namesthala da se slika i onda si uhvatio,i kod 8 smeta pivo

sve ostalo DOBRO !!
Generalno nije loše, ali imaš ti boljih serija. Vidi se i po uzdržanim rečima hvale, pa u tom smislu i ja da se potrudim:
1 - lepa, možda bi bolja bila sa malo jačim bokehom, ali nema ozbiljnijih primedbi,
2 - brisao bih je odma' s aparata, na njoj nema ništa što bi mi se svidelo (ali stvar ukusa),
3 - lepa osim bandere i žica,
4 - kao i treća, + malo jače vinjete,
5 - nemam zamerki, ekstra,
6 - odlična, osim što mi nije jasna uloga te zavese na prozoru sa kog si fotkao (3D, šta li?),
7 - odlična samo tako (zaključno sa obradom, od početka do kraja), baš si razvalio,
8 - generalno dobra, osim što me dekoncentrišu svetla na kući iza, a i generalno ne volim flajke i čaše piva na fotkama ovog tipa.
Disclaimer: Sve navedeno je lična percepcija i ne mora da znači da sam u pravu. U svakom slučaju autor dokazano zna bolje.
E super, takve komentare volim

BTW, na dvojci je iza njih cudna atmosferska pojava zvana "
SUN DOG", pojavio se krug oko sunca sa "malim suncem" desno koje isijava...
Ups, to je već nešto, a ja mislio puklo u obradi

Nego ajmo na onu stock temu - pobiše se tamo