Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Scroll by A.S.
Dizajn Zona > Tehnike > Flash
flash_back
Subota, jedan od dva dana u nedenji kada mogu da se posvetim kompicu i flashu i odmah mali action script problemi...

Radim novu prezentaciju za sebe tj, pripremam se za registrovanje sredinom 2006. projekat prezentacije sam nazvao live art... i naleteo sam na prvi problemcic...

... za info text sam izabrao opciju teksta u obliku a.s. koji se ucitava u text formu... preko dva navigaciona dugmica bi na recimo roolOver stavio slide_up = true i obrnuto za down slide, a jedan clip bi hvatao if true i sprovodio akciju...

najsmesnije od svega je to sto ne mogu da uradim ni prvi korak -> u formi se gutaju čćđ... slova...

ima li neko neku pametnu ideju? dali bi mozda nesto promenilo ako bi u text formu ubacio text iz .xml formata i tako zajebao degenerisan as?
syndrome
Nista mi nije jasno...
Ako sam ista uspeo da razumem, hoces da kazes da si u formu upisao na primer Džek je mali šećerko sa čekićem, ali je šabančina i đavo u duši i sad ti izlazi Dek je mali eerko sa ekiem, ali je abanina i avo u dui?
flash_back
theats right man smile.gif znao sam da ce neko razumeti unsure.gif

sta da radim da ispravim bag? dali moze da se sredi preko as-a, ili da ubacujem text iz xml-a?

pozdrav,
flash back
flash_back
Ha... izvalio sam ptri tongue.gif ... ladno postoji specifikacija //Character / Osobine // koja blize odredjuje na koja ce slova a.s. zazmuriti, a na koja ne. srecom postoji podrska za Latin A

thanks anyway syndrome, flash back
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.