Fala drugari.. posebno ajfile-u na detaljnoj analizi. Zamerke mi generalno vise znace od pohvala (mada i one prijaju.. da ne budem licimUr jelte).
Cemu drugari ako ne ne okrpe malo?

Jeste situcaija sa visinom bila malko zeznuta jer su njih dvoje bas niski a kumovi bas visoki. I kum i kum(a).. namucih se propisno da ih nekako stavim u libelu ali ide tesko kada su kumovi na krajevima.
Za 3 si potpuno u pravu. Fali joj kontrasta... u poslednje vreme sam malo preterao sa kontrastima pa sad rekoh da povucem rucnu.. da ne ispadnu mnogo dugokose.. ipak je ovo svadba a ne nedajBouze nesto drugo. Primio k znanju.. ispravicu.
Za tu 5 sam i mislio kad sam rekao da sam se ispromasivao jer sam totalno zaboravio da napravim i po jedan krupnjak njih u crkvi.. jbg.. danak neiskustvu.
Moglo je bolje.. uvek moze naravno. Mogao sam i ja da ne ispadnem magarac u nekoliko navrata pa da se malo izborim za poziciju i paznju mladenaca+ostalih, no nisam hteo da se guram sa covekom koji radi svoj posao.. cisto ono etika o kojoj je toliko bilo reci ovde, pa reko da ispostujem. Ono.. Practice what you preach

Da li je tesko - Oooo da! Kad sam izasao iz crkve bio sam gola voda. Sto zbog treme - sto zbog samog fokusiranja na slikanje.. klecanja... Joj.. mogu samo da zamislim kako sam kretenski izgledao ljudima? Takodje sam provalio da imam uzasan tunelski vid kada se usresredim na neku scenu. Totalno sam u jednom trenutku zaboravio gde sam i u kojoj prilici i malo je falilo da se izvalim na patos jer sam se istripovao da malo izduzim mladence iz donjeg rakursa. Srecom trgo sam se u poslednjem trenutku

Moram da priznam da sam se izglupirao na par fotki.. u stvari navukao sam se na to koliko je jbno dobar ovaj 24-70 skroz otvoren pa je nesto ispalo bas plitko.. vise nego sto bi trebalo, al' sta cu.. Prokletstvo L stakla

Na panorami su mi nesto otisle boje.. moram da vidim d'i sam zeznuo.
Zasto.. o zasto vencanje nije bilo odrzano 3-4 sata kasnije? Imao bih zrak koji kroz prozor iznad ulaza bije tacno u ikonostas.... preko mladenaca. Prirodni hairlight u sred crkve, pa jos difuzovan kroz peskirano staklo. Moze li se pozeleti vise?

Lex-e, da znas da bi zeleo da ih vidim.. a i ti bi trebalo da ih vidis (mada.. zasto ti ne verujem da su toliko lose?

). Ako ni zbog cega drugog, onda da pokaze koliko si napravio ogroman pomak u svom radu.
Za kraj... jedna fotka zvanicnog fotografa