Meklaud
Apr 9 2010, 11:43
Jako dobra ideja i poza, ali se vidi da glumi, oci ga odaju, facijalnom ekspresijom se uneo u ulogu, ali oci ne.
a mozda i ja ne vidim bas najbolje:)
sinisha
Apr 9 2010, 11:58
Meni smeta ruka koja drzi mikrofon i koja je u senci. Izgleda kao strano telo.
pozdrav
Grayscale
Apr 9 2010, 12:00
Pre svega... gde mu je perika?
Nije loše mada bih voleo da vidim i malo drugačiji kadar ako imaš i mislim da bi bilo dobro da ima malo više svetla po mikrofonu i telu.
Veliki pozdrav za Horor Piknik >:)
Oci su sabijene dole, gledaju u mic, sto znam meni ok deluju, ta ruka bi bila bolja da je osvetljena slazem se ali sa snutom nisam uspeo to da izvedem, a iskren da budem smor je meni rad sa rasvetom i to ..kanje, jedno svetlo ako igra igra, drugo vec ako ima ko da ga drzi i to je to, imam jos par komada pa ako obradim skorije postavicu, a perika je rezervisana za horor ovo je bilo neko fotkanje povodom interesovanja vecernjih novosti za projekat "Horror Bishke" ko nije gledao ...
Meklaud
Apr 9 2010, 22:58
po Bisketu s poslednje je pravljen Alan Ford:)
Dr Bouz
Apr 12 2010, 16:50
kad bude nemao basadzhiju, 'ochu da mi se obezbedi mesto basadzhije u piknik ekipi. meni ova s' "malim" bishketom iza levog ramena najsimpija.
Jel ovo naznaka povratka doktora u tamnicu naroda. Bice prosledjeno visoj instanci ...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vas
kliknite ovde.