Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Ostala još po neka
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Makrofotografija
dragi52
To je sve od prošle godine slikano sa tamronom-90 makro ,nikon D-90 ! Dobra kombinacija e sad što se ja baš nisam najbolje snalazio u svim situacijama, videćemo ove godine samo zdravlje i vreme da nas posluži ! Pozdrav svim drugarima sa ZONE

1.

2.

3.

4.

5.

6.
czarkovic
Dragi, veliki pozdrav i za tebe...
Fotografije su poređane baš kako bi ih ja ocenjivao. Pva je odlična, ostale su dosta lošije.
Još nekoliko hladnih dana i eto nam ga novo godišnje doba - proleće... koje će nam doneti nadam se puno dobrih i zanimljivih slika... Srećno...
dragi52
Hvala czarkovicu-prva jeste naj a ostale onako više su kao dokumentarne,pauk krstaš valjda je ženka se presvlači a mužjak sve to posmatra,muva samo što nije poletela kao i b. mara i na kraju neka buba koja lebdi iznad cveta !

IxMaster
Izgleda da je Smederevo "leglo" opasnih makro fotografa smile.gif
Ja pazario Tamroncica i nikako da docekam budjenje prirode...

E, da, prva mi je bas odlicna. smile.gif Imam i pitanje. Jel koristena samo ta kombinacija (D90+Tamron) ili je tu bilo i nekih Closeup filtera, tuba...
dragi52
IxMaster-ništa nije našrafljeno samo tamron i blic u jednu ruku sb-600 ,stiže proleće samo se još malo strpite !
Strumpf
Super serija, bez obzira na malo suma i slicno.
Samo je 5. "standardna" ostale su po meni fenomenalne
DeVil79
Evo i trećeg smederevca biggrin.gif
Fine fotke i sve su dobre ali sa malo boljom obradom bi bile fenomenalne smile.gif
dragi52
Hvala drugari,imam još neku iz prošle godine samo da ih pronađem negde se zaturile !
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.