evo radi.
generalno,
ne svidja mi se kako si hijerarhijski elemente postavila. Previse je kao dzungla, sto metropola i jeste, jelte, ali ne mislim pozitivno, prosto su nesagledivi elementi, fali ti da procistis prostor.
nisam siguran da je ovakvo resenje rasvete dobro.
sa ova 2 elementa levo i desno koji seku duplu visinu na pola.
pult mi odskace, stoji sam u prostoru.
svidja mi se iluzija kontinualnog kretanja saobracaja u odnosu na osu ulaza, zanimljiva je efekat postignut.
sa druge strane nisam siguran za ove vertikalne pruge na spratu, takodje plafon na galeriji mi je nedefinisan.
smeta mi sto ova stampa zajedno sa ovim podom daju iluziju prostora, a u plafonu toga nema. Ne mislim da si i plafon trebala da uradis u stapmi, samo da bude manje tvrd, "meksi". ova visina ti je omogucila da okacis beskonacan broj nekih jednostavnih visilica koji bi u odnosu na zidove levo i desno (koji su tu nebo) izgledali kao "zvezde", mislim da bi obogatila prostor dosta.
takodje, deo spustenog plafona iznad stola u prizemlju mi nije najsrecnije resenje.
spusteni plafon ispod galerije, na koji se nadovezuje print bi bolje izgledao da si mu napravila skrivace i ubacila neko svetlo, nikad ne volim kad se se forma ovako lepi za plafon direktno.
ovde si koristila Pariz i Las Vegas?

da?
da si isla na NYC nasla bi dosta stilskih elemenata, kako u art deko fazonu tako i u nekon andergraund stilu koje mozes da recikliras za enterijer.
nije ovo lose, ali fali malo promisljanja, inace, imas par smelih stoseva koji nisu razradjeni kako treba.
ovo je na prvu loptu ovako, nesto se zurim!
poz!