Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Instant terasa
Dizajn Zona > Specijalni forumi > Arhitektura
ddd s
site:

>>>bloom-frame<<<

nidzos
Kako li se to pere sa spoljne strane?
Ganga
genijalno!
aleksandra.ckc
CITAT (Ganga @ Nov 5 2009, 23:38) *
genijalno!

zaista originalno..... da li ce ovo resiti probleme max. povrsine pod ispustima na fasadama......
Ganga
Ha, ha dok ovo dodje do praktične primene proći će zakona i zakona... Verujem da košta boga oca!
InForma
Ne zna se ko vise uziva. Ona na balkonu ili prolaznici ispod koji joj gledaju pod suknju. wink.gif

Iskreno ... cool ideja! ... 100% postoji sistem za "zamucivanje" stakla na kome se stoji.
galeb
A sta ako se pokvari i zaglavi na pola otvaranja...cekas majstore sto dana...kisa pada...trava raste biggrin.gif
GAF_Marija
I ja mislim da je neprakticno zbog citavog mehanizma koji je pokrece.I ispada da ne moze da se otvori da se provetri prostorija a da se ne rasklapa cela.
Ali generalno gledano je jako zanimljiva ideja i vizuelno jako lepo.
cvetjka
CITAT (InForma @ Nov 27 2009, 01:59) *
Iskreno ... cool ideja! ... 100% postoji sistem za "zamucivanje" stakla na kome se stoji.

Pa lepo se vidi na snimku da se na staklu za stajanje provlaci neko zamucenje tokom spustanja... Ili se chak samo po potrebi armira laugh.gif samo mi nikako ne ide u glavu od cega su ispune bocnih strana terase... jer se iz linije rasklapa u kvadrat... blink.gif
mladenr
kapiram da je sa strana neka rasklopiva resetka...
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.