Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Streets Of Niš
Dizajn Zona > Fotografski forumi > Ulična i urbana fotografija
begbie86
Za početak:

lisa
3. i 4. najbolje. Svidja mi se sto fotkas life.
Mozda da postavis manje fotki, ali malo u vecih.
begbie86
CITAT (lisa @ Sep 18 2009, 15:08) *
3. i 4. najbolje. Svidja mi se sto fotkas life.
Mozda da postavis manje fotki, ali malo u vecih.

hvala lisa, ovo mi je prvi post, a koristim akademski internet, pa mi nešto nije u redu sa upload-om, morao sam da postavim linkove sa flickr-a...

inače, postavio sam deo serije, nisam znao za koje fotke da se odlučim, pa sam zato postavio više nego što treba... smile.gif

sledeći put ću poslušati tvoj savet...
efabrik
...fotografija broj 2, kolica su mogla biti malo veća u kadru....siguran sam da neko to čudo i vozi
begbie86
CITAT (efabrik @ Sep 18 2009, 15:32) *
...fotografija broj 2, kolica su mogla biti malo veća u kadru....siguran sam da neko to čudo i vozi

slikana je oko 6:30h ujutru, cilj mi je bio da predstavim kontrast između parkiranih "vozila" na ulici, nažalost, nisu neka luksuznija vozila bila parkirana sa druge strane.

inače početnik sam, ovo je jedna od prvih fotografija koje sam napravio, i svaka kritika je dobrodošla, zbog toga sam se i registrovao na sajt, jer mi pomaže da napredujem.
smena 8
obzirom da si početnik ovo je izvanredno smile.gif

2 i 4 su mi najbolje

eh, da sam ja ovako i na vreme počeo... biggrin.gif
begbie86
CITAT (smena 8 @ Sep 18 2009, 16:52) *
obzirom da si početnik ovo je izvanredno smile.gif

2 i 4 su mi najbolje

eh, da sam ja ovako i na vreme počeo... biggrin.gif

hvala, hvala... smile.gif smile.gif
Bukinjo
meni su fotke bas onako...

a Nis je ujedno beda za street...makar meni...
MilANimaL
Cetvorka za peticu wink.gif
begbie86
CITAT (MilANimaL @ Sep 18 2009, 21:36) *
Cetvorka za peticu wink.gif

hvala milane! bukinjo, hvala za komentar, zamolio bih te samo da bacis neku konstruktivnu kritiku, zasto ti se ne svidjaju fotke, znacilo bi mi...

inace moj favrorit iz ove serije je 3. slika, ali vidim da se pozitivni komentari najvise odnose na 4-tu...
Bukinjo
jednostavno nemaju one stvari koje ja ocekujem da vidim na dobroj fotografiji.
recimo, lose svetlo, nezanimljivi/losi kadrovi, fotografije bez nekakve price i sl...

dakle, fotke nemaju neku preteranu vrednost, ako fotkas mesec dana onda ok, ima vremena za uciti...

to je to, nemam nesto zivaca za svaku ponaosob da pisem, ali generalno za sve vazi isto...

pogledaj ovde fotke ljudi koji fotkaju strit, a pre svega juri literaturu...tu se vidi dosta uspesnih primera wink.gif.

Poz i samo napred!
begbie86
CITAT (Bukinjo @ Sep 18 2009, 22:55) *
jednostavno nemaju one stvari koje ja ocekujem da vidim na dobroj fotografiji.
recimo, lose svetlo, nezanimljivi/losi kadrovi, fotografije bez nekakve price i sl...

dakle, fotke nemaju neku preteranu vrednost, ako fotkas mesec dana onda ok, ima vremena za uciti...

to je to, nemam nesto zivaca za svaku ponaosob da pisem, ali generalno za sve vazi isto...

pogledaj ovde fotke ljudi koji fotkaju strit, a pre svega juri literaturu...tu se vidi dosta uspesnih primera wink.gif.

Poz i samo napred!

OK, hvala na sugestijama!
begbie86
Evo dve nove:

begbie86
nesto novo...

Rain_Man
Daj ovu devojcicu u malo vecem formatu.... da je bolje vidimo....

Male su mi ove fotke... A svidja mi se kako je izgleda...
begbie86
Evo veci format:

Петар М. Дима
последње две одличне - настави у том правцу!
Milak
Cigancica odlicna, mozda moze i crno-belo
begbie86
Probao sam crno belo, ali mi se stopi nekako sa okolinom...
begbie86
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.